|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
windows 64
ima netko iskustva sa win 64? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
hvala, jel znas dal 3dstudio ima 64 verziju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
e bas se i ja interesiram u vezi instalacije windowsa xp 64,pročitao sam gore linkove, e sad opet nisam pametan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
Nisam htio otvarat novu temu pa ću tu napisat... jel zna neko di mogu skinut drivere za 64-bit xp za siemens adsl-100....izguglo sam sve moguće al ih nemrem nać....
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da još nema 64-bitnih drivera za to čudo kao ni za moju web kameru, skener, WLAN karticu, gamepad, TV karticu i šta još sve ne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne isplati se preć na 64bit windows dok CPUi ne budu isključivo 64bit...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
dobro, dali mi itko može objasniti zašto su uopće izašli ti windowsi x64 ako 99% drivera nema za njih, koja je to onda svrha ako jednog drivera nema veliki je problem a pogotovu tolika količina, jednostavno nemogu se načuditi da proizvođači hardwarea nisu pratili x64 windowse...imam Athlonx64 proc ali windoze x32 i rade mi na pola gasa, eto nema logike nikako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|