|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Što mislite o ovoj ploči
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Ako izuzmemo probleme koje ljudi javljaju sa AM2 sustavima ploča izgleda sasvim pristojno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja osobno, kad bih slagao HTPC, isao bih na Asrock 775Twins-HDTV plocu i nekog novijeg Celerona na Presler jezgri i pasivno hladjenje. Ako bih birao AMD uzeo bih neku jeftinu socket 754 plocu (mislim da ih ima sa TV-outom) i nekog Semprona i isto tako pasivno hladjenje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da ne, ali daju se ohladiti pasivno. Za celera bih se odlucio jer sam imao vec ovu Asrockicu doma i bio sam super zadovoljan s njom, no objektivno bolji izbor je Sempron. A obzirom da imas vec AMD konfu eto ti razlog vise za Semprona jer ces si slagati na poznatom terenu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Propali Amigaš
|
Osim te ploče, planirao sam staviti neki od 35W semprona, neki od pasivnih coolera, ovo kućište: http://www.xbitlabs.com/articles/mul...edia260_2.html 1GB rama, SS2 karticu, neku serial ATA DVD pržilicu, a nisam siguran što se tiče hard diska, najradije bih dva 2.5" u raidu, kad bi se negdje moglo naći kabel i okvirići za montažu u 3.5" mjesto Zadnje izmijenjeno od: segregator. 01.07.2006. u 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Propali Amigaš
|
"Za HTPC ti netreba giga rama 512Mb je dovoljno, inače RAID ti IMHO nema smisla u HTPC-u a što se tiče instalacije 2,5" to se lako napravi..." Ma čim je neka multimedija u pitanju ram-a nikad dosta, kad obrađujem snimke koje skinem sa satelita i 2GB mi se čini malo. RAID iz 2 razloga: kapacitet jer su 2.5" diskovi maleni, i brzina jer su spori. Inače nisam u tijeku sa kabelima za 2.5" SATA,da li su manji (kao što je bio slučaj sa PATA) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|