|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Imam GeCube ATi Radeon 9550XT i imam problema s slikom kad pokrenem nekakvu igricu pojavljuju mi se nekakve točkice po ekranu. Ovo se događa samo kod 3D aplikacija (F.E.A.R., Age of Empires III). Karticu hladi Termaltake Extreme Giant III i nije clockirana. Što da radim i dali se to može popraviti:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj temperature,meni ovo izgleda ko nekakvo pregrijavanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
skinio sam cooler, stavio sam novu pastu,a temperatura je 34°C i opet se pojavljuju točkice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
idragojl da jenki drugi screen a ne ovaj pusti otok ispod zvjezda da se liplje vidi..... Nakon koliko vremena se pojavljuju tockice kad udes u 3d aplikaciju....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Odmah se pojavljuju i još u windowsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ..inače,da probaš sa instalacijom winxp sp2 ponovno,i da staviš malo starije catalyste,čini mi se da bi i to pomoglo..ne moraš odmah otpisivati grafičku... probaj se malo igrati,nemaš šta izgubiti..dakle pogledaj fw u biosu..probaj friške xp..i tako... ..iskreno i ja se bojim da ti je gpu mortus..ili mema..kad baca tako brutalne artefakte čak i u win..ali šteta je bacit ju,a da ne probash sve moguće... poigraj se kako rekoh...usput,toplo se nadam da nisi clockao tu grafu...ako jesi možeš je bacit..ona je tvornički već bolesno nabrijana...425mhz gpu ili tako nešto..mislim stvarno..:confused: ,sick... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|