|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Pentium -> AMD
Pozdrav, dakle prešao sam s P4 3.0 na AMD 3200+ Venice. Ploča je Asrock 939a8x-m, disk Seagate 120 8MB. Recite da li moram nešto dodatno "porihtati" jer mi se boot-a (friška instalacija) duže nego ranije. Općenito ne vidim neko veću razliku. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Medju tim konfama i nije tolika razlika da bi primjetio neko osjetno ubrzanje. Jedino gdje bi mozda mogao primjetiti osjetnije obrzanje su igre.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Još kad bi mi netko mogao pojasniti zbog čega se jaakko dugo boot-a (barem x2 u odnosu na P4) bilo bi super. Dobro, još samo ovo: zadnjih 10 godina sam imao Intel računala, tako da o clockanju ne znam ni A ni BE. Čitao sam upute ovdje na forumu ali baš se ne mogu snaći.. jedino što uspijem dobiti je da se (nakon 2 reseta) BIOS postavi na default.. Hvala na odgovorima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
http://groups.google.hr/group/hr.com...e909c7a754a88c
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
|
Temperatura ti je vise nego OK i 2500 je odlicno za pocetak, istestiraj sad stabilnost nekim programima tipa Prime95, SuperPI, S&M, pokreni nekakvu igru... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |