|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Carmack
U zadnje vrijeme(nakon najave HL2) ovaj čovjek mi jednostavno ide na živce iako je legenda nad legendama.Malo se previše uživio u svoj Doom3(iako je super) i stao se preseravat o konfiguracijama koje ni bog nema(R9800Pro/9900Pro(kad dođe)i Fx5900) jedva da na njima rade full detalji a onda na E3 ljepo dođu momci iz Valvea i prestave svoj ultra-nevjerojatan HL2 koji ima bolju grafiku,priču i fiziku.I eto ono što Carmack najavljuje 2 godine momci iz Valvea dođu i prestave 3 mjeseca prije izlaska 30.9!!!!I još što mi ide na živce sad su je optimiziran za GeForce sad za Radeone je bih rekao da nije ni za jedno ni za drugo dok HL2 kreće od mizernog PIII700 i RiveTNT.Možda vam se činim previše frustriran ali kad bolje razmislite istina je!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
|
Evo iz pouzdanih izvora(HL2) 1700Mhz cpu, 256 mb ram, GeForce4ti4200 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
nije tesko napraviti igru koja super izgleda i trazi resursa ko jelcin vodke... a carmack zivi na staroj slavi a placa hranu od intervjua .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Carmack
Citiraj:
A kaj se tiče Carmacka,taj je slično kenjao još kad je izlazila GF3 500 ![]() Zardon: What are your views on the new 5900 FX card from nvidia? Specifically the Doom3 performance figures. Will it be possible to enhance the performance in forthcoming CATALYST Driver sets? Terry: The Doom III benchmarks were instigated by Nvidia, using software provided by Nvidia, under the supervision and guidance of Nvidia. In at least one case, they were actually conducted at Nvidia's labs. Currently Doom III is both unfinished and unreleased. As a benchmark it is completely meaningless at this time. When Doom III is finished and released publicly, our drivers will certainly be tuned for optimal game play. Ak nastavi tak moglo bi mu se desiti da prođe kao i Daikatana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma DoomIII mi se čini sve polaže na grafiku (kao U2) i da će imati glup AI i još neke stvrari će biti glupe. DAj bože da nebude tako, ali u pravilu one igre koje sve polažu na grafiku imaju skroz loš AI.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hλlf - Life je bio legenda, otabanao sam i nastavke druga strana i plava smjena ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Je...igrao sam i ja neki dan...odigrao sam u par dana hrpu FPS-ova... U tolikoj sam krizi da sam si opet instalirao Wolfiku... Kaj je uopće i izašlo u zadnje vrijeme vrijedno igranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Niš, Vietcong je banana (ako netko ima prvotni crack onda mu okolo trče dikobrazi umjesto protivnika, moram naći neku piratsku verziju sa tim lošim crackom da vidim tu "ciglu" tj. te dikobraze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Black Dragon - lako tebi spominjati cra** kad si Moderator a kad bi to obični smrtnici napravili odma bi se poruka brisala ili forum zaključal ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Head Of The Radio
|
Crack,crack,crack,crack,crack ![]() ![]() ![]() Nemoj zatvorit nemoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Dok je to u svrsi ostvarivanja edukativnih ciljeva - onda dobro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma koji hebeni krmak.... Njegovo vrijeme je prošlo i živi na staroj slavi ( bok Romero, kak Ion Storm ![]() Već vidim da će zasraćkat D]I[ , svaki put ista prića s njima. Sjetite se samo izlaska Q3, podržavat će dvoprocesorski rad kako bi postigao optimalne performanse --- Krmak, seronjo. Valjda misli ako uplaši ljude spominjanjem R 9900 pro i FX 5900 da će cijeli gaming svijet pisati kak je Doom 3 mrak igra s fotorealističnom grafikom. Ma brus, ko ga hebe. Stara slava ga neće spasiti od činjenice da je za njega optimizacija kupovanje novog stroja - jer ja to zaslužujem ![]() Kaj se toga tiće slažem se s Mad Boyem, Unreal 2 all over again ![]() HL2 -- ako će imati onako dobru priću i multiplayer vrijedan CS-a, kupujem ga čim izađe ( možda ipak TFT prije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
daj paske ne pretjeruj. doom 3 ce bit mrak igra a to sto ti ne volis pucaj,pucaj igre to je tvoj problem. igra ce (nadam se) imat jebacku atmosferu a ofkors i grafiku. to sto mi zivimo u siromasnoj hrvatskoj i sto nemamo para za novi hardware ko nas *ebe.
![]() |
#16 |
Premium
|
Ma najvise me zivcira sto pljujete po necemu a niste to ni vidjeli. cekajte dok izadje full igra a ne neke alphe. ISPROBAJ-POGLEDAJ-TEK ONDA PLJUJ!!!
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
To je čista prodaja "lika i djela" u svrhu marketinga i dizanja love... Još kad je izlazila GF3 laprdao je da je to-to...i da na slabijim grafuljama nema smisla igrati... Pa je nakon toga glavna guba bila TI4600...pa nove ATI-ce...pa... Pa malo malo pa iscuri nekakva alpha...daj me nemoj jebat... I tako samo izjavama i dozlaboga neoptimiziranim "alphama" drži zanimanje javnosti već GODINAMA.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
Jebeš ti njega ak se ne može pristojno igrat sve mi se više čini da će taj Doom III(kao i U2)biti Tech Demo tj provjera snage konfa.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
ma nece maunu samo sto carmack za sada sere na veliko. treba zavrsit igru u potpunosti i vidjet ces da ce i na njoj ici sasvim ok.
![]() |
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Nemoj ti meni o pucaćinama. Serious Sam je isto udri razvali i to je to. Samo kaj previše takovih igara nije dobro, SS second... mi je bil dosadan zbog previše skići igara .... Samo velim da je Krmak izgubio viziju i sere samo na grafiku, klinci s mašinama ima da svrše od sreće, gotovi su, kuhani i pećeni.... Za razliku od Romera Krmak neće zajebat samu sliku, ali igrivost ... eeee brale, nebih se baš kladio ![]() Više čekam Deus Ex 2 i Half Life 2. Ja jako volim pucaćine, ali one koje valjaju. Ako je samo udri - razvali, pa to je kompletno prožvakano ( khm U2 khm ), treba dodatnih elemenata cijeloj prići. Sumnjam da će samo zvana legenda dati očekivano .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ma hebo vas Carmack. Warren Spector je zakon. Thief3 i Deus Ex2 ce bit odlicni. Npr. u Deus Ex2 kad se igrac zaleti u stol u punom trku, sa stola ce pasti stvari (jer nisu sugave texture, nego pravi objekti) i vise necete biti tihi i neprimjetni. Sve sto imam na to rec, je VAUU! Nema vise glumljenja slona u staklani bez posljedica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
Što se tiče Deus EX2 mislim da će biti dobra tj odlična igra ali najviše očekujem od HL2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Vjerujem da si ih sve igro ali...treba ih znat igrat... ![]() Citiraj:
Citiraj:
aj sad procitaj sta si napiso.."ako je samo udri razvali"..pa to su "te" ( doom 1,2 duke nukem) a ovo za UT 2k3...pa ti uopce ne kuzis za koga je napravljena ta igra.Ta igra je napravljena SAMO za multiplayer, a SINGLE je tu samo da bi provjezbao aim... eto toliko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
m e m b e r
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Ekspert iz sjene ...
|
................. aj sad procitaj sta si napiso.."ako je samo udri razvali"..pa to su "te" ( doom 1,2 duke nukem) a ovo za UT 2k3...pa ti uopce ne kuzis za koga je napravljena ta igra.Ta igra je napravljena SAMO za multiplayer, a SINGLE je tu samo da bi provjezbao aim... eto toliko ![]() ![]() *takes a deep breath* Sine razbludni .... Igrao sam i znam igrati FPS igre. Nisam igrao Q3 ( barem ne aktivno, zbog CD keya i moje škrtosti ) igrao sam UT u klanu. Kaj se toga tiće drago mi je zbog tebe kaj igraš Q3, samo ti daj i nemoj mi se tu prijetiti ko da imaš 12 godina, tha pa ljudi smo ![]() Heh sad, dali kužim za koga je UT2k3 --- svakako, igrao online, lijpo, šareno i presporo ( ne FPS count, već takt igre ). UT je daleko bolji zbog fast paced tipa igre, adrenalin bolje napumpa nego njegov šrot nastavak. Sad kužilice moje --- U2 jest Unreal 2, drugim riječima single player igra koja NEMA multi. Dali ti razumiješ razliku ![]() Doom ]i[ se bazira na jednom zastarjelom konceptu, isključivo akcija bez interakcije. Idi tamo ravno i pucaj, zašto bi sad ti lutao po nivou i ne znam ti ja mogao na više načina nešto napraviti ![]() My point je bio ... prošlo je vrijeme tih pucaćina. Igra izlazi NAKON HL2 i Deus Ex 2. Jaka konkurencija koja se tek treba dokazati, ali po konceptu igre bolja ( čitaj ima se kaj raditi nakon 3 dana igranja ) od D3. Sad dali možeš pljuvati ono kaj nisi vidio --- da ako imaš detaljan opis ala preview i komentare onih koji stvaraju igru. Sad dali će igra zadržati koncept do gold-a, pitanje je, ali ako mijenjaju koncepta -- eto ti velike odgode ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|