|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
2 kompa u WLAN+djeljenje ADSL-a
oj! 2 kompa su u igri. jedan stolni, jedan laptop. stolni ima izlaz na net. (ADSL). jel ja mogu piknut wireless mreznu karticu u stolni i onda jednostavno napravit WLAN s laptopom i stavit Internet Connection Sharing da laptop moze na net? P.S. jel bi se onda mogo i jos jedan laptop spojit na moj komp ili bi mi za to trebao AP? uzeo bi ovu mreznu jer ima "pomicnu" antenu. ![]() Mrežna kartica wireless CANYON, WF-511, bežicna mreža 54 Mbps, PCI 170,00 Zadnje izmijenjeno od: sNNooPY. 20.06.2006. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ad 1) može se. Možeš probati Windows Internet Connection Sharing - pogledaj u win helpu "Internet Connection Sharing Overview" - 2. topic. No ICS je na lošem glasu, možda bi bolje riješenje bio neki freeware proxy programčić tipa ovog ovdje. Ad 2) bi, mogao bi i drugi lap spojiti na to. AP je komotnije i bolje riješenje, no sve zavisi kakve su ti potrebe i mogućnosti. Za povremeno surfanje ti se ne isplati kupovati AP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
U stolni komp gdje ti je ADSL pipkni wireless karticu i prebaci je u AP mod a onda se sa laptopom i s cim hoces spajaj na njega u Client modu i eto ti ....
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hvala obojici! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas