|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Wireless problem
Čitao sam stickije i searchao ali nisam našao ništa : stoopid Uglavnom imam SE515 spojen izravno na moj kompjuter. Do prije mjesec dana, druga 2 kompa mogla su se normalno spojiti preko wireless-a, ali odjednom se javlja problem ![]() Uglavnom kada je moj kompjuter upaljen wireless modem ne dobiva nikakav signal. Ali kada zagasim svoj komp sve je normalno. Malo iritantno što moram uvijek gasiti svoj da bi drugi mogli na net : bonker2 Pretpostavljam da je stvar u mojim Windowsima?: bonker : Inače imam XP SP2... Ako netko može pomoći puno fala i 100 piva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
mozda su ip adrese pobrkane pa se svadaju... probaj da automatski dodjeljuje ip adrese
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
U settingsu od routera mi je namjesteno na DHCP da sam dodjeljuje a u windozama mi je isto na "automatic"... ![]() Osim ako manualno moram dodati kompjutere ispod DHCP seertingsa? : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ugasi dhcp na tom routeru, jer isti baš i ne radi kako spada, dodijeli fiksne ip adrese, pa vidi jel se problem i dalje javlja.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ok iskljucio sam DHCP i na svom kompu namjestio static IP adresu. To sam napravio sa podacima koje sam dobio sa ipconfig/all. To u redu? Uglavnom na drugom kompu koji se spaja sa USB wireless, nisam dobio nikakve informacije sa ipconfig/all pa sam stavio sve isto ko na mome osim glavne IP adrese gdje sam samo promijenio zadnji broj. Pretpostavljam da sam vec tu nesto masno fulao : bonker : Zanimljivo preko INFRASTRUCTURE taj wireless komp ne dobiva nikakav signal, ali preko adhoc dobiva, samo što ne mogu surfati tada : hitthewa Ne znam više, vrijeme za pivu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Eto uspio sam izgleda sve dobro namjestiti sa static IP adresama, ali još uvijek kompovi mogu na net samo kad je moj ugašen : suicide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|