|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
lud sam:) pomoc
eh ovako dodjem do legice kojoj lose radi adsl i vidim da joj je ustekan preko usb-a i maknem usb i stavim joj utp kabl, i pri tom joj se resetira komp, ajd ok ono, ali nakon toga nece se komp upalit nego pisti onako bip bip bip, vec sam zaboravio kolko je bipova za sta. kad sam iskljucio utp kabl onda je komp proradio ali se nemoze uci u bios nikako da pogledam jel mozda lan disabled. jel mozda neispravan utp ili mozda crossover?? ako je netko imo probl. pa da mi javi ps. nisam moruzgva da neam pojma uci u bios, bavim se vec duze kompovima, ali ovo mi je prvi put da me ne ferma bas pps. keyboard je norm. nije usb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Krepala je mrežna kartica i baca ti konflikt kad je upaljena. Odi u bios ugasi mrežni jer je vjerojatno na matičnoj ploči. I onda kupi pci karticu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako kažeš da komp proradi nakon što isključiš kabal, onda u windoziam ugasi mrežu. Disejblaj u device manageru. Ili kao što kaže de5drojer pokušaj sa f8 uć u safe mod i vidi što se dešava |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
najgore sto sam ovlas pogledao komp ![]() pise na startupu da udjes u bios sa F2 ali brate mili ni f2 ni f8 ni del ne sljakaju. osto sam paff sto se toga biosa tice ![]() a i ako udjem u windoze u safeu nema to nikakve veze jer cim stavim utp u mreznu on se resetira i onda se neda upalit ![]() ma vidjet cu ja to jos sa jednim clear cmos ![]() pametniji popusta a ja sam glup ko qrac ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|