|
![]() |
#1 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Epox 8RDA vs. 8RDA +
Dakle ima li nekih vecih razlika osim sto je u + integrirana zvucna i firewire (i sta ja znam jos sta ne)? I da li je istina da je bolje uzeti XP 1700 (TBB) nego 1800 koji je kojih 60 kn skuplji (sto se tice OC-anja? ) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Epox 8RDA vs. 8RDA +
Citiraj:
I da bolje je uzeti 1700 jer se uglavnom daju boje ocati od 1800. Koliko znam najbolje serije su se pojavile u Info gami u zadnje vrijeme pa požuri. Uglavnom ti svaki ide bezi imalo muke na Epoxici do XP 2400, bez bada. Potraži malo po forumu imaš link na točne oznake procova (voltaža itd). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Uptime freak
|
nemam novaca za + verziju, a i imam sve vec navedeno... ne bas neku zakon zvucnu (PCI 64) ali i ne trebam vise od toga... ploca koju bih kupio mora biti DO 800 kn... (epoxica 8RDA je oko 650 kn) a cuo sam da je + verzija preko 1100 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Citiraj:
MB EPoX 8RDA, SckA, nForce2, USB 2.0, ATX KOM 661,60 MB EPoX 8RDA+, SckA, nForce2, LAN, FireWire, ATX KOM 822,76 I kao što vidiš plusica dođe 822 kn a ne preko 1000. Toliko je bila kad je došla ali ne dugo. Ne prelazi tvoj buđet puno (22 kn) a mislim da se definitivno isplati. Ali čuj, sama arhitektura ploča je ista naravno. Ako baš nečeš ove dodatke- ne moraš. Tvoj izbor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Epox 8RDA vs. 8RDA +
Citiraj:
Odgovor: NISI ... JER DA JESI VIDIO BI ODGOVOR ZA 8rda vs 8rda+ pitanje: jel ti znas kaj uopce kupujes,gdje i po kojoj cijeni? odgovor: NE...JER NISI NI SKUZIO DA JE 8rda+ 820kn .. a ko ima u ducanu 8rda ima ziher i 8rda+...stoga ne pali fora ovu sam vidio a ovu su mi rekli!!!! a sto se tice proca whocares...nije vazno koji je rating nego koji mu je kod...mozes lako dobiti 1700 koji je bolji a i sto tako i obrnuto...CITAJ STARIJE THREADOVE pa ces vidjeti sto ti tamo pise koji se dobro oc-aju!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Nemoj ga tako jako napadati. Čovek nezna pa je došao ovdje pitati ![]() BTW; efo ti link pa si malo pogledaj razlike između ploča http://www.epox.nl/english/products/motherboard/a.htm Ne ti svrtane nego on, naravno... Tebi evo piva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() nothing personal ali vani na forumima dobijes dobrano po prstima ako pitas istu glupost a vec ima odgovora na to...samo se tebe nije surfalo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uptime freak
|
ok enivej, just FYI, odlucio sam se za + model... ! tako da cu dobit nesto para za zvucnu i za mreznu... pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|