|
![]() |
#1 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Celeron 352
Da li netko vec ima taj cpu? Najvise me zanima koliko se grije taj procesor jer bi si ga uzeo za file server.
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja bi rekao dosta....radje uzmi semprona ili jos bolje semprona mobilca, oni su hladni sve u 16 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Uptime 99.99%
|
To je novi celer 65nm Cedar Mill jezgra 512kb cache, trebao bi biti procesor jako dobar i hladan. Kaze kolega da Intel ne voli dijeliti Celerone tako da nema review-a na netu.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 16.06.2006. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma imam P630 neclockanog i temp mi je sa ovim freezerom oko 37°C sad po ovim vrucinama. Sta rec jest da je celeron puno slabiji od pentiuma ali manje se grije. Jos da kazem da u kucistu pentiuma imam 2 venta a celeron ima jedan vent. Fakat ni sam ne znam mozda i everest laze ali tako pise.
![]() |
#8 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Cedar Mill bi trebao imati max. disipaciju od oko 86W dok Prescott2M ima oko 95W. Pošto je Celereon srezana verzija Pentiuma, on bi se trebao grijati još manje. Mislim da ti temp neće biti strašna ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ako si za sto hladniji komp onda uzmi nekog celeron M ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj se Celer moze i pasivno hladit Sonic Tower-om ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
ma moze se bilo koji celer sonicom hladit pasivno... evo moj 330J (2.66ghz preskot) + sonic pasivno, po ljeti zatvoren u kucistu bez ijednog venta (osim psu) i do kraja otfrljen daje nekih 55 celzijusa, a preskijima je to umjerena klima... Da te uvjete slozim ovoj pecnici iz siga, zacvilio bi za 10ak minuta...
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa mislio sam na 352-ku, jer se covjek konkretno za njega interesirao ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
u biti imas pravo, evo iso sam ga danas oko 3 sata ponovo malo mucit (taman dok sunce przi) i bome se popeo na 62... al jos nije frka za jednog preskija, vrazja jezgra, navikla na pakao...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|