|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
IVE
POZDRAV.IMAM PROBLEM SA KOMPOM.IMAM JEDAN ATA HARD,PODIJELJEN NA DVE PARTICIJE,JEDNA PARTICIJA SU WINDOVSI.UZ TO IMAM I SERIAL ATA HARD SEAGATE BARRACUDA 160 GB,KOJI JE SPOJEN PREKO KONTROLERA POŠTO MI MATIČNA NEMA SERIAL ATA PORT.PRIJE DVA DANA MIŠ MI JE POČEO LAGANO ZASTAJATI,KOMP MI JE USPORIO,DA SADA KAD MI JE SERIAL ATA HARD UKLJUČEN,WINDOVSI SE NEĆE DIGNUTI.KAD GA ISKOPČAM,DIŽU SE BEZ PROBLEMA.NISAM PAMETAN VIŠE,DALI JE RIKNUO KONTROLER,HARD,ILI JE NEKI VIRUS NEŠTO NAPAO.ANTIVIRUS REDOVNO UPDATAM,I AD AWARE I SPYBOT.MAJSTORI,POMOZITE
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao prvo ne vici (ne pisi velikim slovima), kao drugo pogledaj u bios-u kako ti je namjestena boot procedura.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
stari,ne vičem,nego su mi ostala upaljena velika slova.čuj,probati ću,ali do sada je sve šljakalo kako traba,nije mi baš jasno
![]() |
#4 |
Registered User
|
kad zastaje miš,kao da čujem lagani zvuk,kao tiho pištanje,ali sada,kažem,nema šanse da se dignu windovsi dok je taj serial ata uključen.nije valjda hard riknuo,ima godinu dana,još je pod garancijom.kažu da su barracude dobre
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
A vjerojatno ili kontroler ili hard otišo... Niš, nosi kod frenda nekog pa isprobaj i jedno i drugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|