| 
 | |||||||||||
|  07.06.2006., 17:34 | #1 | 
| Dr. Gonzo Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Office 2003 - hrvatski jezik
			 Igrom slučaja koristim Office 2003, jer sam izgubio cd od Office-a XP, na kojem sam imao podršku za hrvatski jezik, odnosno, hrvatski rječnik. Pa vas ja pitam, može li se igdje skinuti hrvatski rječnik za Office/Word 2003? Dakle, želim samo da mi ima podršku za hrvatski jezik, tj. da može ispravljati greške i sl., a sama aplikacija ne treba biti na hrvatskom. Zahvaljujem. | 
|   |   | 
|  07.06.2006., 17:45 | #2 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | kolko znam nema. No sad kviz pitanje zakaj si ne skineš Open office i skineš si spell check za hrvatski ukupno nekih 20tak MB 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.06.2006., 19:28 | #4 | 
| DDR RAM1 Datum registracije: Jul 2005 Lokacija: Koprivnica/Zagreb 
				 | OpenOffice se pojavljuje na DVD-ima hrvatskih informatičkih časopisa...pa posudi od nekog ili skidaj: hello2 :  Može zamjeniti M$. Ono što ja znam za što meni treba i što treba većina ljudi oko mene (prezentacije,seminari, referati) za srednju odnosno fax -> netreba ti bolje!  
				__________________ | 
|   |   | 
|  07.06.2006., 19:38 | #5 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | može zamijeniti sve. jedno kod kreiranja prezentaciaj ga PPt šiša jer ima više predložaka kao pozadine. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  11.06.2006., 17:16 | #7 | |
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  11.06.2006., 23:51 | #10 | |
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Karlovac 
				 | Citiraj: 
 Ja imam Open Office za desktopu za zlu ne trebalo, ali kad nešto trebam raditi hvatam se laptopa i Office XP-a. Nakon druženja s MS Officeom od verzije 6 svaka mi promjena bolno pada. Ono, u Exelu štrikam bez problema, uz poneki hmm. A u OO Calcu padaju komentari tipa ...pas mater, gdje si, znam da imaš tu funkciju/mogućnost. Baš me zanima postoji li kakav skin ili nešto slično koji bi Open Officeu dao look&feel od MS Officea. BTW na polju Office aplikacija pojavio se novi igrač: Google. Pogledajte ovo: http://www.google.com/googlespreadsheets/tour1.html http://www2.writely.com/info/WritelyOverflowWelcome.htm 
				__________________ | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  12.06.2006., 11:02 | #11 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: zg 
				 | ...>>klik<<..., install, točka. vrlo jednostavno   | 
|   |   | 
|  19.03.2010., 22:11 | #12 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Histria 
				 | Dižem temu staru 4 godine da ne otvaram na novo. Imam instaliran Word 2003 na engleskom jeziku na Windows 7 - a ono šta meni treba je da cijelo sučelje, cijeli Word bude na hrvatskom jeziku. Postoji nekakav language pack ili šta već, pošto ne nalazim ništa? | 
|   |   | 
|  19.03.2010., 22:28 | #13 | |
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 To ti je MUI language pack. Uglavnom, ima 6 cd-a, na 6. cd-u ti je hr jezik, tako da ti treba samo CD 6  
				__________________ i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |