|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Memorija za 875P i 3.0E?
Dečki, preporučite mi neku memoriju koja ide 250+, jer je očigledno da moj Preski može više, a koči me memorija. Kao i velika većina , 3.0 SL7PM vuče bez problema 3.75 na 1.4V... Pošto imam 2x256 DDR433 SuperRama koji ne može toliko vući, a kapacitet više nije dovoljan, trebam preporuku za novu memu koja može 250+... Latencije, naravno nisu bitne. Uzeo bi 2 modula po 512MB ili singl 1GB, pa kasnije isti takav ubacit u dual channel... Inače, uz Preskija imam P4C800-E DLX... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
OCZ Platinum Rev 2 ali V1.0 sa TCCD čipovima i miran si!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Savrsen ram za tebe bi bio neki sa Hynix cipovima D43 ili D5... D43 se mogao ubosti u HGspotu pod "brand name", u pravilu je svaka isla na barem 250MHz, no imao sam doma jednu koja nije htjela ni blizu, tu bi trebalo paziti na reviziju cipova. I PCB je bitan, imao sam jedan sa zelenim PCB-om koji uopce nije POST-ao. Najsigurnija kupnja bi ti bila npr. Kingmax Hardcore memorija, ona na sebi ma D5 cipove, koji su unaprijedjeni D43. Mozes probati i sa UCCC chipovima (imas Supertalent 500MHz memorije za kupit u www.adm.hr). Evo ti jedan dobar link: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=47615
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je moj DDR 433 kingmax išao i na 520MHz dok sam ga imao!
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala na brzim odgovorima. Ploča mi može dati do 2.85V memoriji, ako je to bitno... Inače, ovaj mi se UCCC svidio, prvenstveno zbog cijene... Kingmax mi je crveni, FBA serija, evo i sljičica... @h3lld Nije problem naložit, nego je fora imat 1:1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja bi i hocu uzet (kad dodu pare) 2x1GB supertalent iz adm-a: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3073
![]() |
#8 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
U SuperPI-u nije ali... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto ne narediš 1.6V i tjeraš dalje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
zato jer neam mod na adapteru, pa ce mi se skurit adapter. ali bit ce ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|