|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
restartanje i u mene..
zatvorim sve aplikacije uredno, kliknem na start, kliknem na turn of computer, kliknem na turn off i - comp mi se restarta ?? tome je već tako ima 4-5 dana..u biti od kada sam stavio novu grafičku - neznam jel ima sa time veze..pada mi na pamet i napajanje jer mi je prodavač reko da bi mogo ga povećat jer mi je 350..uglavnom, comp kad hoću gasit mogu izgasit jedino na pucu pa me zanima koliko to šteti compu i zašto mi se neće ugasit normalnim putem ?? hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Rado bi ti pomogli, ali to ne mozemo dok nam ne napises konfiguraciju koju imas, ovako na prvo oko ti mogu rec da bi napajanje moglo bit preslabo ukoliko imas nesto novije. Ali trebas prije svega napravit cistu instalaciju Windowsa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
procesor barton 2500 2x256mb rama na 333 80gb harddisk nvidia 6600 turbo edition (obična ne gt) grafička hladnjak za cpu(obični neki) al imam i hladnjak za harddisk i kućište tv kartica msi tvanywhere napajanje je neko obično od 350 w eto to mi je konfiguracija..ako je napajanje premalo- nije mi jasno kako se nemože izgasiti- valjda bi bilo logičnije da se nemože upaliti ?? sada ga gasim na pucu- koliko mu to šteti?? hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ajde reinstalliraj widnowse prvo, reko ti čovjek ![]() format c ![]() meni se to znalo prije događat, ja mislim da je samo od sebe prestalo LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
čisto sumnjam ![]() ja znam za to i nije mi bilo to jednostavno bi se restarto iako se meni to ponekad događalo ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
a nisam je uključivao, valjda se nemože sama uključit?? jednostavno..odkad sam stavio novu grafičku neće da mi se ugasi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
probaj u power... -> advanced -> staviti "when i press the power button on my computer:" stavi da bude shut down i probaj ugasit komp ko da ga pališ ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|