|
![]() |
#1 |
By the power of Grayskull
Datum registracije: Jun 2006
|
Abit Ic7 Max3 aukcija
Pozdrav! Jel imao mozda netko kakvog iskustva s komponentama koje su na aukciji u hgspotu? Trenutno imaju 3 komada Abit ic7 max3 http://http://www.hgspot.hr/aukcija.aspx s početnom cijenom 400kn pa me zanima da li bi se isplatilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Naravno da bi! Abit IC7 Max 3 je jedna od najboljih ploča za s478 koje posotoje ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Tu se NARAVNO slažem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nije drugačiji..normalan je..barem s thermaltakeom nisam imao problema..
![]() |
#6 |
|
"Smart" jel bi sonic tower mogao na nju? S obzirom na OTES. Nisam ju nikad vidio, mislim da bi mogao, ali da provjerim. Možda probam i na forumu, netko ju možda prodaje s "koliko-toliko" cijelim bundleom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Khm,,, Kupio IS7 sa aukcije i krepala ja na svu sreću tjedan dana prije isteka garancije. Pročitaj si ovaj topik prije nego što kupiš: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35961
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Zahvaljujem...sad kad sam pročitao čovijek se zapita ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo a i ja napisem svoja iskustva: Dakle, uzeo IC7 u HG, i posto su prosla jos dva tjedna dok nije doso proc, ona je stajala sa strane. I tako, dodje proc, ja sav happy i ono stavim proc, novo napajajanje.....bla,bla i NISTA. Ploca ni mrd, nikakav znak života. I ja brže bolje u HG i na reklamacije i vratili mi lovu natrag i to u cashu, a ja platio karticom.:clap: p.s. Ali opet me sad nesto vuce da probam na ovu aukciju pokupit jednu ic7-max3. Pa jedna od te tri ziher radi, samo treba imat sreće i potrefit pravu. (ili imat vezu u HG i zamolit da ti provjeri koja radi: goood : ) A u najgorem slucaju, živim par minuta od njih, pa budemo na reklamaciju ni prvi ni zadnji put. ![]()
![]() |
#12 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo i ja imam pitanje u vezi te aukcije Nakon što završi aukcija (u ponoć) kad treba doći po komponentu, postoji kakvo predviđeno (ograničeno) vrijeme? E a odmah uz to, zanima me i gdje se točno pokupi "roba" ? : pirate :
![]() |
#13 |
|
4/1 Proizvod koji je Nadmetač kupio na Aukciji može se nakon uplate postignute cijene podignuti osobno u HGspotu na adresi Av. Dubrovnik 46, Zagreb. Proizvod je moguće dostaviti i Overseasom prema uvjetima dostave - u slučaju da je vrijednost kupljenog proizvoda manja od 1.000 kn, Nadmetač će iznos uplate uvećati za troškove dostave od 50 kn/15 kg.5/1 Nadmetač koji je «izlicitirao» odnosno postigao najvišu cijenu za pojedini proizvod dužan je istu podmiriti u roku od dva (2) dana od dana kada je istu postigao na Aukciji te podliježe primjeni članaka 32., 36., 39. i 40 Zakona o obveznim odnosima (NN 53/91). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Brzo, precizno, točno... hvala! ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Stvari s aukcije su lutrija, to su korištene, popravljanje ploče, neke nisu kompletirane, neke s testiranja, a neke malo hoće-malo neće, sve ovisi na koju ćeš naletit.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|