Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.05.2003., 23:47   #31
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by nitro
Ma , to nije istina.Msvrtana za predsjednika!
cega?
msvrtan je offline  
Staro 22.05.2003., 23:53   #32
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa sori pinsla pricao ja gluposti ili ne ne vidim da imas tu karticu koju tak hvalis..mislim r9500 il jace...

pricao si da ces kupiti ali se nisi pohvalio...

koji je smisao hvaljenja necega ako to isto nisi nikad isprobao...

ja sam se lijepo opekao kad sam shvatio koliki je chiftec big tower sranje..a ja ti mogu naci na forumima gdje su se ljudi prije razbacivali kako je to najbolje kuciste na svijetu i sl...naravno procitali na netu...a kad ga vidis shvatis da to bas i ne stoji...

ono sto ja konstantno pokusavam traziti od ljudi je iskustvo a ne citanje reviewa...evo ti jos jedan primjer...matijas ima onog avancea...i zna sve probleme na njemu...a niti jedan od tih problema nara nije naveo...

nije ovo nis protiv nare jer ni ja ih nebi nasao u par dana....

a zato sluzi iskustvo...revjui su samo guideline...
Da si pažljivije pratio postove na ati forumu vidio bi koju ja karticu imam. Iako to ama baš nema veze s ničim jer i ti kao i mnogi ljudi na ovom forumu pričaš o nekim stvarima koje nikad nisi imao niti isprobao. Mislim jebiga ak hrpa ljudi na netu isproba i nahvali neku stvar ti ne moraš vjerovat nijednom ili možeš vjerovat svima, ne moraš vjerovat ni Ozrenu ni nekom sa PCE-a to je tvoja stvar. Osobno sam uspio naći par mjesta na netu na kojima se mogu pročitat kolko tolko objektivni rivjui koji ti mogu služit bar kao neka osnova pri procjeni nekih stvari.
Ne radi se samo o tome dal ja nekaj imam ili ne možda sam to vidio kod nekog drugog nije bitno ali ne kužim tu tvoju imbecilnu teoriju da bi se na forumu trebalo samo pričat o onom kaj si opipao i isprobao!!!
No svejedno ću glasat za tebe ak se kandidiraš za predsjednika ak budeš djelio besplatne komponente!!
pinsla je offline  
Staro 22.05.2003., 23:57   #33
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
cega?
pederluka
marac je offline  
Staro 23.05.2003., 00:03   #34
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

E da zaboravio sam ti reći da se ja nemam namjeru hvalit okolo po forumu ko ti i trubit kak sam kupio novu grafičku, procesor, memoriju jer mi je to malo bez veze!
pinsla je offline  
Staro 23.05.2003., 00:06   #35
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by pinsla
Da si pažljivije pratio postove na ati forumu vidio bi koju ja karticu imam. Iako to ama baš nema veze s ničim jer i ti kao i mnogi ljudi na ovom forumu pričaš o nekim stvarima koje nikad nisi imao niti isprobao. Mislim jebiga ak hrpa ljudi na netu isproba i nahvali neku stvar ti ne moraš vjerovat nijednom ili možeš vjerovat svima, ne moraš vjerovat ni Ozrenu ni nekom sa PCE-a to je tvoja stvar. Osobno sam uspio naći par mjesta na netu na kojima se mogu pročitat kolko tolko objektivni rivjui koji ti mogu služit bar kao neka osnova pri procjeni nekih stvari.
Ne radi se samo o tome dal ja nekaj imam ili ne možda sam to vidio kod nekog drugog nije bitno ali ne kužim tu tvoju imbecilnu teoriju da bi se na forumu trebalo samo pričat o onom kaj si opipao i isprobao!!!
No svejedno ću glasat za tebe ak se kandidiraš za predsjednika ak budeš djelio besplatne komponente!!
sori ali polako sam prestao nakon 1000 pitanja jel 9500 bolji od tog i tog pratiti ati forum...tako da ne znam da li si kupio ili ne

ja ne kazem da svi trebaju pricati samo o iskustvu .. to sam rekao malo krivo...isprika...

mislio sam da se potegne granica...npr. ako neko kaze da je to i to bolje neka kaze da li je procitao na netu ili vidio/radio

samo sto se sve vise i vise forum poceo svoditi na prenosenje procitanih reviewa...zato sluzi gugl...

ja znam bubnuti svasta ali se ipak ne petljam u one stvari koje nisam imao priliku previse vidjeti...u grafickima ste me popljuvali oko gf2mx i r8500...to da li sam slijep ili kaj vec je druga stvar...i uglavnom govorim o onome sto sam vidio...nesto malo o onome sto se desilo ljudima koje jako dobro znam ... i mozda 3% ono sto sam procitao...s time da to navedem...mnogi ne....

jedna od najboljih rasprava mi je bila o ona tri kucista prije tjedan dana....sve su raspravljali ljudi koji nisu to vidli (osim nare i matijasa koji imaju avance)...i sad ce covjek kupiti nes po toj preporuci...pa bolje da je otisao na gugl...nasao bi puno vise informacija i reviewa...
msvrtan je offline  
Staro 23.05.2003., 00:10   #36
marac
Premium

marac's Avatar

Citiraj:

jedna od najboljih rasprava mi je bila o ona tri kucista prije tjedan dana....sve su raspravljali ljudi koji nisu to vidli (osim nare i matijasa koji imaju avance)
A zaboravljas mene koji je AVANCEA imao prije nego oni!
Ovaj put ti je oprosteno ali drugi put ces morat da snosis posljedice!
marac je offline  
Staro 23.05.2003., 00:14   #37
msvrtan
..

Citiraj:
E da zaboravio sam ti reći da se ja nemam namjeru hvalit okolo po forumu ko ti i trubit kak sam kupio novu grafičku, procesor, memoriju jer mi je to malo bez veze!
pa ja se nisam bas hvalio...

ako cemo iskreno jedina komponenta oko koje sam se ja mogao hvaliti je mozda maticna...a smatram da bas i nisam kupio neku super skupu plocu...

a ako hvaljenjem smatras ovaj sig slazem se s tobom...meni je to vise da si olaksam kad nes pitam i da lakse pomognem...tu niti nije cijeli komp a sig mi je too big...samo kaj nemam vremena da ga preuredim (odnosno nemam ideja...)

smatram da bi svako trebao staviti neki sig tek toliko da se vidi koliko je sto slicno s cime...a i olaksava onaj dio oko problemi i sl...
msvrtan je offline  
Staro 23.05.2003., 00:15   #38
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by marac
A zaboravljas mene koji je AVANCEA imao prije nego oni!
Ovaj put ti je oprosteno ali drugi put ces morat da snosis posljedice!
isprika
msvrtan je offline  
Staro 23.05.2003., 00:16   #39
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by marac
pederluka
nemogu ti oduzeti titulu...a da se kandidiram s tobom kao konkurencijom nemam sanse...
msvrtan je offline  
Staro 23.05.2003., 00:20   #40
marac
Premium

marac's Avatar

Citiraj:
nemogu ti oduzeti titulu...a da se kandidiram s tobom kao konkurencijom nemam sanse...
dobra, majstore, D O B R A!
Biti ce da si dobro upijao kod mene na satovima
marac je offline  
Staro 23.05.2003., 01:24   #41
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

"Isprićavam" se što se uplićem u ovo šamaranje ali na rubu sam da izvedem demonstraciju diktature, odnosno da ukinem demokraciju i slobodno iznošenje mišljenja. Molio bih da prestane igranje đonom i rušenje s leđa. Šamaranje u blagom tonu dozvoljeno ali umjereno. Ohladite se malo uz koje pivo

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline  
Staro 23.05.2003., 08:08   #42
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Citiraj:
...a da se kandidiram s tobom kao konkurencijom nemam sanse...
Da, jer smo mi svi ovdje hetero!

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline  
Staro 23.05.2003., 14:38   #43
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
i jos k tome imaju piratske windowse
pa svrtane zar stvarno imas oriđiđi windoze koji kostaju oko 1000 kn????
Staro 23.05.2003., 15:03   #44
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by K82
pa svrtane zar stvarno imas oriđiđi windoze koji kostaju oko 1000 kn????
da imam oridjidji windowse .. nisam ih platio nego kao student imam pravo na licencirane windowse...

a u zadnje vrijeme sve vise i vise razmisljam o legalizaciji nekih programa..ali kako za zaradu jedino koristim windowse nemam neku svrhu jos uvijek legalizirati ostalo...

i moja politika je da ljudi koji koriste sw doma za po doma nebi trebali placati licence..osim onih koji kupuju komp za 15.000 kn..te oni koji zaraduju na komp pod obavezno

i znam da se mnogi ne slazu s time ali to je njihovo pravo...i nek im bude...samo ako daju 15.000kn za komp onda mogu i 1000kn za windowse
msvrtan je offline  
Staro 23.05.2003., 19:17   #45
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
"Isprićavam" se što se uplićem u ovo šamaranje ali na rubu sam da izvedem demonstraciju diktature, odnosno da ukinem demokraciju i slobodno iznošenje mišljenja. Molio bih da prestane igranje đonom i rušenje s leđa. Šamaranje u blagom tonu dozvoljeno ali umjereno. Ohladite se malo uz koje pivo
Pa tek smo se zagrijali!!!!!!!!!!!!!
Al koja ladna bi dobro došla!!!!!!!!!!!!
pinsla je offline  
Staro 23.05.2003., 19:20   #46
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
pa ja se nisam bas hvalio...

ako cemo iskreno jedina komponenta oko koje sam se ja mogao hvaliti je mozda maticna...a smatram da bas i nisam kupio neku super skupu plocu...

a ako hvaljenjem smatras ovaj sig slazem se s tobom...meni je to vise da si olaksam kad nes pitam i da lakse pomognem...tu niti nije cijeli komp a sig mi je too big...samo kaj nemam vremena da ga preuredim (odnosno nemam ideja...)

smatram da bi svako trebao staviti neki sig tek toliko da se vidi koliko je sto slicno s cime...a i olaksava onaj dio oko problemi i sl...
Kad smo već kod siga kak si to složio da tak izgleda i ubacio gore???
Ja sam malo prelijen i preglup da to skužim pa zato vačjda nemam nikaj u sigu!!
pinsla je offline  
Staro 23.05.2003., 23:26   #47
msvrtan
..

Citiraj:
Kad smo već kod siga kak si to složio da tak izgleda i ubacio gore???
Ja sam malo prelijen i preglup da to skužim pa zato vačjda nemam nikaj u sigu!!

html...

ali mozes sam popis puknuti u tekstu...tak ima zmajcek i sl .. a najvjerojatnije i ja uskoro...
msvrtan je offline  
Staro 24.05.2003., 00:32   #48
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ni to dole neka mudrost, mislio sam se furat na msvrtan-a i ostale pa i ja da nešto iskemijam u bojicama i okvirima ali već se mjesec dana spremam promjeniti i avatar ali mi se nekako ne da ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline  
Staro 24.05.2003., 09:48   #49
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Nemoj, mijenjat avatar, ovaj je cool.Ja bi si napravio jednu lijepu tablicu ko msvrtan, al mi se ništa neda!

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline  
Staro 24.05.2003., 12:43   #50
msvrtan
..

ma jedina zgodna stvar s ovim mojim sigom je da mogu s kilometra vidjeti da li sam vec srao u tom threadu...ali je too big svejedno..vec sam ga pokusavao smanjiti ali mi bas i neide...
msvrtan je offline  
Staro 24.05.2003., 13:28   #51
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Svrtane ja sam protiv legalnog softvera pogotovo windowsa jer zasto bi dao 1000 kn za obican CD kad si ga jednostavno mogu iskopirat za 1.5 kn....stvarno pretjeruju s cijenom, mislim sto je previse previse je....ma da kupujem komp od 25 000 kn imao bih piratsku verziju a da!
Staro 24.05.2003., 14:10   #52
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by K82
Svrtane ja sam protiv legalnog softvera pogotovo windowsa jer zasto bi dao 1000 kn za obican CD kad si ga jednostavno mogu iskopirat za 1.5 kn....stvarno pretjeruju s cijenom, mislim sto je previse previse je....ma da kupujem komp od 25 000 kn imao bih piratsku verziju a da!
a jeli?

probaj ti nesto isprogramirati pa da te vidim kako bi se ponasao kad bi 200 ljudi imalo piratsku kopiju a ti si prodao jedva jednu!!! i onda shvatis da si se ti godinu dana mucio ko konj i jedva zaradio 1000kn umjesto 200.000 kn!!!

i nemoj mi reci ponosan jer si onda idiot...znas od toga mnogi ljudi i zive..ja npr nezelim nista hrvatsko kopirati..mozda sam glup ali smatram da treba podrzati hrvatsku industriju sw-a
msvrtan je offline  
Staro 24.05.2003., 15:33   #53
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Citiraj:
html...

ali mozes sam popis puknuti u tekstu...tak ima zmajcek i sl .. a najvjerojatnije i ja uskoro...
Ja sam si napravio tablicu, ali je nemogu objaviti kako treba: tablica mi se pojavi nekih 50 redova ispod one crte koja odvaja poruku od siga
Staro 24.05.2003., 15:35   #54
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
To se i meni dešavalo. Stavi cijeli kod u jedan red i trebalo bi raditi.
Staro 24.05.2003., 16:11   #55
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyberphere
To se i meni dešavalo. Stavi cijeli kod u jedan red i trebalo bi raditi.
Puno ti hvala - sad ga pogledaj i ustanovi jeli previše kič??
Staro 24.05.2003., 16:23   #56
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Originally posted by CyberLord
Malo mi je pre crn.
Staro 24.05.2003., 16:35   #57
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyberphere
Malo mi je pre crn.
Al upada u oči
Probat ću sa plavim, zelenim i sl. pa ću još vidjeti
Staro 24.05.2003., 19:26   #58
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Originally posted by CyberLord
Ja sam pogledo i uistinu je kič
Ja kad budem sebi pravio sig napisat ću ime djeda,bake,tetke,ujaka i cijele šire familije
Stipe je offline  
Staro 24.05.2003., 19:42   #59
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Stipo
Ja sam pogledo i uistinu je kič
Ja kad budem sebi pravio sig napisat ću ime djeda,bake,tetke,ujaka i cijele šire familije
Tebe nisam ni pitao
Staro 24.05.2003., 20:10   #60
msvrtan
..

e pretjerali ste kvragu!!!
msvrtan je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge