|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Clock potencijal Intela
Pozdrav Eto u zadnje vrijeme sam pun nekih pitanja ![]() E sad zanima me kako da vidim koju mi jezgru ima Intel P4 (trazio sam po biosima i sa "PC Wizard-om" probao indentificirat ali bez uspjeha). Drugo pitanjce je kakav je sto se tice clockanja trenutno radi na 2816.68 MHz ,i mogu reci da sa ovim svojim seriskim hladnjakom radi sasvim ok , u normalnim funkcijama ne prelazi 29°C , a ankon par sati igranja UT-a , nikad iznad 50°C .
![]() |
#2 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
pretpostavljam northwood jezgra. Malo grijanje i ta ploča. 2.8 i nema baš neki potencijal ali ima ih koji idu opasno tako da najbolje skineš CPU-Z i vidiš koji steping jer može biti M0 koji ide dosta dobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj je 2.8 GHz D1 i tjeram ga na 3.6 GHz stabilno,samo mu treba još struje kako bi potegnuo na većem clocku. Tako da nije loš oc ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Da jezgra je Northwood ,stepping 9 ... Jel vrijedi sta da se clockne ili da pustim kako je ? (ako vrijedi , moze link na neki tutorijal ,tnx) .
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Reci koja je revizija
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator