|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Vodeno za XTX
Grafulji s stock coolerom ne gine 100c dok Accelero X2 donekle spašava situaciju tj smanjuje na kojih 70-80 u mojem slučaju//jednostavno pun ********************c stupnjeva. Ne pomaže apsulutno ništa dodatno ventanje po grafulji štoviše još pogorša stvar(po donjoj/po gornjoj strani i z guza kartice 2x80mm nema pomaka) Stavim u drugi pci-e utor(di je sada) da ju odj. od chipseta jer regulator voltaže kuri bolje od samog GPU-a i NALAZI SE DRITO NA....chipsetu kad je u default utoru. Grafa jednostavno kuri ![]() ![]() PITANJE svim Ekspertašima i znalcima koliko vodeno može osigurat bolje Hlađenje i kaj kupit??? Totalna: bonker : sam tuka u vezi vodenog/ne bi znao sam složit(dobit 30 djelova i slagat na svoju odgovornost i kakve sam sreće napravit poplavu u kućištu) stoga bez te opcije.
![]() |
#2 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Misliš samo vodenjaču stavit na grafulju ili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
de budi specifićan na kaj misliš: stoopid mislim hladit s vodom/dalje od toga 0 naveo sam TUKA za vodeno kužiš??
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Heh, a lipo smo ti govorili da uzmes nesto tipa 7900gt ![]() Pokusaj slijedeće: stavis accelero i onda 92 ili 120 mm vent objesis isprid hladnjaka da puse direktno u njega. Pogledaj stanje s pastom - mozda si je stavio previse. To mi je cudno jer su u Bugu naveli da se graficka grije manje od x1800xt.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Accelero tj onaj dio di je al/cu je dosta vruć a on je drito na blizu MB kad kažem Isprobane sve varijable s dodatnim ventovima vf700+7000alcu. stavio sam 7000alcu na nju i nisam dobio puno cca 2-3c
![]() |
![]() |
#6 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
pa skinuo si 20-30... ne mozes ocekivat od te grafe da radi na 50 °C. Osim toga kakva je to grafa kojoj treba vodeno da ne izgori.... ostavi taj accelero i promjeni pastu ak treba, ako se spoha pod tom bestijom od hladnjaka onda i zasluzuje da ju i vratis odakle je dosla...
![]() |
#7 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
70-80 stupnjeva u loadu za tu grafu nije ništa neobično. a akop ti je do vodenog imaš ovdje izvrstan blok za x1800/1900 seriju koji pokriva i gpu i memoriju pa pogledaj ako znaš slovenski/imaš nekoga u sloveniji. normalno, uz taj blok će ti trebati i pumpa, radijator , i svašta još, no siguran sam da ovdje ima masa ljudi koji znaju više/bolje o tome pa ako se odlučiš na vodu slušaj njihove savjete. a jesi razmišljao o tome da počupaš plastiku i stock vent sa accelera, i na njega /ispod njega staviš 2 92 ili 120 mm vent? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bih na DFI ipak prije stavio Zalmana. Zato kaj ipak radi malo propuh po chipsetu. Onaj pasivac na grafi se nalazi taman iznad chipseta i ako još i chipset nema dobro hlađenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://img398.imageshack.us/my.php?i...sc021012ka.jpg http://img398.imageshack.us/my.php?i...sc020968rs.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
a lijepo smo ti rekli da si uzmeš x1900xt ![]() vidim da se s njom još nije nitko žalio heheh
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 25.05.2006. u 22:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ali služi dobro kad poludim a to je uskoro javim se s neočekivanom vrstom hlađenja(strategija je u razvoju)
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
|
Pa neka ti vodenjaču montira netko ko zna s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali cekaj malo - zasto ti je to puno (70-80)? Pa ko ga hebe, ljepo nek se przi (sad ti se przi vise nego zimi), ionako imas garanciju, a poznavajući ti hardware kartica ti se ionako neće zadržati dulje od 6-9mj ![]()
![]() |
#18 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Daj majketi reci gdje skidaš te SS-ove da i ja sebi nabacim koji... : roller : Od SIG-a ti nigdje ni "S" i nigdje ništa osim neobičnih nekih slikica,tuđih SS-ova vjerojatno...a sad-kad je škola već gotova,tebi su ocjene banana,pa se žica za gigabjat kit meme... ![]() Daj provali još šta da se smijem još malo... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kad covjek pukne... : giljotin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tor. 01.06.2006. u 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovak vidim da nisi dobio bas puno konkretnih odgovora a posto ja vec kasnih 2 min...cemo ovako to sredit... kupi ThermalTake bigwater se(cca 500 kuna) i kupi u linksu neki NB blok +2 6/8automatske uvodnice + 1metar uv zelenog 6/8 pur crijeva...ak nema zelenog kojeg ima al glavno da je 6/8....kad to skupis cu ti dalje objasnjavat il u najgorem slucaju doc osobnos lozit... dode te oko soma kuna a siher ce te zadovoljit ![]() niss ja moram begat...stoga sretno...ak imas kaj za pitat daj na PP jer necu najvjerojatnije pratiti temu(nenamjerno al opet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
http://ekwaterblocks.com/
![]() |
![]() |
#25 | |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
@Thoroughbred B - kažeš ne ide na 1900 seriju? sva sreća da si rekao. imao sam u planu naručiti taj blok i da mi dođe i nepaše ![]() meni se čini dobro rješenje accelero (počupana plastika i stock vent) +2 92mm venta.. no to je samo moja teorija.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Onda sam kao priveremeno rijesenje kupio accellero,nije bog zna kakav cooler ali je PUNO tisi!!
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
a jeste ludi..... ali rulate. Offthread-Kaj možete se suzdržat da se ne svađate barem u 1 ***************enoj raspravi. koliko vodeno može poboljšat hlađenje??? I točno blok iz slovenije tj pizde materine ne hladi i memu jer jezgra je viša 2-3mm
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|