|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
usb stick write protected?????
nabavih neki usb stick da nasnimam nesta ali nemogu nista s njim svaki puta mi kaze da je disk write protected a ja nemogu nigdje naci da nebude write protected nece se ni formatirat?? gdje to iskljuciti?? trazih ali nenadjoh slicnih problema ni rijesenja na forumu LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
imash na sticku sitni prekidac,pomakni ga -ili na boku,ili na guzu BTW,daj sliku! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jep tako ti je i sa mp3 playerima..moras maknuti "hold" isto tako ti je i sa disketama.... probaj pronaci mali pinklec kaj ide gore/dolje..i pomakni ga gore ako je dolje ili suprotno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ostavi taj K750i i uzmi pravi digitalac s makroom pa slikaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
da uocio sam na tom tvom ali na ovom mom nema nicega kao sto se (ne)vidi na slikama |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Znam da takeMS stickovi nemaju taj klasični način zaključavanja preko polugice, nego nekak softverski. Imao sam ga jednom prilikom i kad bi ga ukopčao pojavio se uz njega i nekakav B drive, preko kojeg se mogao zaključati. Tak da je moguće da nešto slično ima i taj tvoj magloviti stick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odi pitaj di si kupio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stick je defaultno otključan, ali čovjeku se nekako zaključao. Reklamiraj stick i traži novog.
![]() |
#15 |
Premium
|
ma nije moj stick nego od kolege, nista, hvala vam svim za pomoc i izdvojeno vrijeme !!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|