|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Pržilica ne briše CDRW
Prebacivao sam neke mp3-ce i upotebio 8 cdrw-a. Obrisao sam 3 i ne mogu više ni jedan. Snimio sam na jedan od ova 3 prazna neke pjesme i probao obrisati, ali više opće ne želi brisati. Sve to radim sa Nerom 6.6.1.4,ali samo malo započne crvena lederica a onda kao da preskaće. Radim sa XP SP2,prvjerio sam drajvere-aspi 471_a2,flash-ao sam Firmware za pržu Da li ima netko kakvu ideju? Unapred zahvaljujem. ----------------------------- #AMD Athlon, 1133 MHz (8.5 x 133)/ MSI K7T Power/Pro/Pro2/Pro2-A/Turbo/Turbo2/Turbo Limited Edition/ VIA VT8363A Apollo KT133A / RADEON 7000 SERIES (64 MB) / 512 MB PC 133 SDRAM (256 x 2)- J&A Maxtor 6E040L0 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) / LITEON DVD-ROM LTD163 (16x/48x DVD-ROM) / SAMSUNG CD-R/RW SW-240B (40x/12x/40x CD-RW) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj nekim drugim programom ako si u prilici? A snima i brise ostale uredno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Velika vecina onih sta snimaju medije imaju opciju i da ih ujedno i brisu.... Probaj alcoholom 120% ili Roxio Easy Media creator (malo slozeniji komplet)... Samo ti preskace cd kad ga brise? Ne javi nikakvu gresku? Sta se tocno desi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Dok sam čekao pomoć isprobao sam sa WMP 10, RealPlayerom,Nero Burning iz Start menia. Probao sam izbrisati iz Explorera -ništa samo se uspori iz vrtnje i počne preskakati..tuk,tuk,tuk Ne prikaže nikakvu obavijest kao da je sve OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Isprobano kod kuma sam obrisao ali šizim jer ne mogu doma. Vjerojatno sam negdje nešto iskopčao a ne znam što? Inaće ja se igram tak da isprobavam nove programe ,normalno sa Total uninstalom Neznam više što bi? Deinstalirao sam Neru,AutoGK,VobSub,VirtualDub,Divx6,ffdshow...itd Proučio WinXP Manager,Tweak UI...ali ne mogu naći |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Očito ti taj Samsung prdnuo, ništ čudno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Bože moj, svemu dođe kraj,a moja kofiguracija i nije baš mlada.Samo sam htio biti siguran da nisam ja nešto negdje iskopčao,a puno prijatelja više zna. Kaže Kum: Samo treba razgovarati ! Sjetio sam se kod reinstalacije Nere Kaže da mi je iskopčan Hardverski akcelerator ,ali ne mogu naći gdje ga ukopčati Zadnje izmijenjeno od: Grof. 22.05.2006. u 19:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj pržu na nekom drugom kompu. Ak ni tam ne radi, znaš šta je.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Grof ako ti prza radi ok sa istim takvim medijima onda nije problem u njoj vec u konkretnome mediju... ali ako pravi probleme prilikom svakog snimanja bez obzira na medije onda je to vec slucaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Hvala svima na trudu i savjetima Nakon proučavanja Administrativnih alata,prešao sam na Neru. Isprobavajući razne opcije uspio sam izbrisati diskove,ali jedino kad je u CD-ROM(ISO) ,continue multisession disc,remove deleted files from compilation,-čekirana--inače ništa ni bilo kojim drugim alatom. Mislim da ću ipak morat napraviti Ghoust-backup |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|