|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() stvarno mi nije jasno... Radi preko SCSI AHA-1542 kontrolera... OS ga prepoznaje, daje mu ispravan ID i kad je zakljucan test program kuzi da je isti zakljucan sve izgleda super dok ga ne otključam... Onda opalim test i - cannon communicate with scanner... (naravno da sam ga ugasio i cekao 30 tak sekundi... preko nekoliko puta... cak i rebootanje pod raznim okolnostima)... terminator je ok, kontroler jos ima i Plextorov cd na sebi i s njim nikakvih problema... nije fizicki nigdje zablokiran jer kad ga otkljucam i nagnem pod 90 stupnjeva - onaj dio kaj skenira polako klizi dole (ali tek kad ugasim PC)... ma jel to u stvari radi a ja sam dumbass ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam stari Artec skener na SCSI sučelju. Kad sam prije godinu i pol nabavio WINXP htio sam naravno skinuti nove drivere sa neta za scaner i SCSI karticu. Kad ono na ARTEC-ovoj stranici piše da ta SCSI kartica koja dolazi sa skenerom ne podržava WIN2000 naravno, zaključio sam da ne radi niti pod WINXP. Možda je u tome i tebi problem. Pogledaj pod support na HPovoj stranici ako nešto piše za tvoj skener.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pogledaj na stranicama da li ima drivere za 98icu, pa si instaliraj Win98SE pa probaj. Ne znam za drugo rješenje. Pogledaj još da li imaš kakve jumpere na SCSI kartici, a ako ih imaš onda moli boga da imaš neku tablicu napisanu na kartici koja objašnjava položaj jumpera. To bi bilo to ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|