|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Remote desktop connection
ovako, htio sam se malo raspitati o Remote desktop connection, znaci ja sam spojen tako s nekim drugim pcom u germany, ali mi nekada jaaaako sporo ide na njemu raditi. imam dcm 2000 vezu. jel ima neka poboljsanja i neki software? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Probaj real VNC. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
ja ti koristim MSN. skini najnoviju verziju i onda onome kome treba pomoc stisne remote assistance. Inace mislim da je to isto kao i ovo tvoje, ali mislim da je tamo malo bolje optimizirano. Ja se spajam s legom, oboje imamo 512/128. ide relativno brzo, samo pazi da nemas neki program sto ti trosi bandwith. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto mi NOD32 tog Radmina prepoznaje kao neko smeće???
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
hm, imam NOD32 pa nista cudno nejavlja za radmin-a... mislim da je sa ranijim verzijama NOD32 bio problem (ako se dobro sjecam) AV prepozna radmin server kao trojanca (iako to nije "zlonamjeran" komad sw-a, svaki ovakav program u biti radi na principu trojana) stavi u EXCLUDE listu i mirno spavaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|