|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Maticna ne ucitava cijeli proc!
Imam jedan mali problem,imam maticnu Gigabyte ( GA - 8SIMLFS20 ) i procesor je Intel Celeron 2.93 ali mi cita samo 2,4 .Jeli ima pomoci i jeli vazno jeli on cita 2.4 ili 2.9,hocu li osjetit razliku i takve stvari ![]() edit: jel ovo softwerski problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Očito ti je netko uvalio 2.4 pod 2.9.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa nebi reko jer na drugoj maticnoj cita 2.9 jer je novija a na ovoj cita 2.4,nego naso sam kao neki "bios update" i sad mi je ocitao da mi je max 3066 mghz ali za updejt mi trazi jos 30 dolara : hitthewa Imali di tih update da se skine for free ili je sve komercijalizirano u ovom svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
Matične koju si ti napisao nema. http://www.gigabyte.com.tw/products/...eyword=GA-8SIM
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
da bila je prije nekog vremena,par mjeseci mozda ali tad nisam mario za to ali maticna je iz kraja 2002 i pocetka 2003 ,nisam siguran ![]() edit: gledam malo pa ja mislim da je ovo ista verzija maticne ko u mene samo sto pise (rev2.0) http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1741 neznam :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Vjerojatno imas ovaj proc Intel Celeron D 340 2.93 GHz Socket 478 533 MHz bus Na stranici o tvojoj ploci kazu: 1. Socket 478 for Intel® Micro FC-PGA2 Pentium® 4 processor 2. >> 400 MHz FSB <<< Dakle celeron ti najvjerojatnije radi na fsb 100mhz pa odi u bios i daj fsb na 133mhz.Tada ce ti raditi na 2.93 - naravno ako ploca to dozvoli i bude stabilna. Friend je imao isti problem ali je ploca uredno radila na FSB 133mhz (533).
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
pošalji mejl gigabyte-u, ja sam prije malo više od pol godine tražio bios za jednu staru asusovu sck7 ploču, nisam nikak mogo nać, ap sam poslo mejl tam asusu i onda su mi mejlom poslali bios, progrmačić za flešanje i sve upute... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Vecina firmi koja ima koliko toliko sredeni informaticki sustav ima tzv. pravilo 7 dana. Naime, smatra se da je uljudno krajnjem korisniku, odnosno kupcu odgovoriti u roku od 7 dana. Dok se partnerima i "vecim" kupcima obicno odgovara u roku 2 dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
mene je začudilo samo to što su imaju bios za matičnu stariju od 8 godina,tj. da ga čuvaju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|