|
![]() |
#32 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
ma ni meni ta nvidia nikako ne lezi... drajveri, kvaliteta slike... evo kad sam kod slike, bas sam danas nakon dugog druzenja sa svojim atijem za potrebe polsatnog testiranja utaknuo 6800gs da bi skuzio da manijakalno trljanje ociju ne pomaze - to jednostavno nije to, PREVISE se uocava... do te mjere da mi je islo na zivce. Ne kaze se bezveze da je ljubav slijepa, pogotovo ako ste tvrdokorni nvidioti... S druge strane grafa, mora se priznat, stvarno solidno potegne - ali to je ta sema, dok si konstantno na nvidii ti je dobro, al jednom kad oci probaju radeta, nema nazad... A sto se tice 6600gt i dalje stojim iza toga da je to odlican proizvod i po meni puno bolji od serije 9800pro-ica koje su krdo crnih ovaca pa ako imate srece i naletite na bijelu imate dobru stvar, a ako ne...? Je li vrijedno rizika? Mozda, ali moras bit ati-jevac za to...
![]() |
#34 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
dati 300kn manje za 9800pro? - nenadoknadiv idiotizam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
ma,pusti ga...9600pro...haha..strašno..šta još neću čuti tu na forumu.. ma iste su ti to znaš kartice,ta tvoja i moja 9800pro..nije puno brža tješi se. Eto jel ti lakše ? Lijepo sad instaliraj nfs mw,oblivion,call of duty2 i igraj se u 15 fpsa..ja ću u 35..pa se čujemo...: wtf : ne da mi se natezat..to je totalno geekovski..: flyingey ,sorry... moj tata je najjači i ta sranja..: DualWiel |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|