|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Problem sa strujom???
...e sad neznam šta bi moglo bit....komp se sam od sebe ugasi (ili resetira)..prvi put kad se desilo ugasio se ...na tipku za paljenje..ništa....kako imam sweex utičnicu sa naponskom zaštitom vidim svijetli..računam otišlo napajanje ili matična...ostali uredjaji na utičnici normalno rade (printer,zvučnici itd)..na utičnici ima nekakva tipka za reset..pritisnem je i normalno upalim računalo..drugom prilikom isto tako...zna se resetirat iz čista mira.....temperature su ok..pentium 1.7 ništa nije klokano....napajanje noname 400w.....inače sumnjiva mi je struja u toj kući i osigurači tj. ležišta osigurača su u dosta jadnom stanju (stavljao sam nove osigurače)..jel bi moglo bit do toga???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Memorija ? Napravi memtest
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako se gasi (ne restarta, baš gasi) - ili je napajanje, ili je proc na previsokoj temperaturi - znači loše montiran cooler ili ga bios gasi zbog "CPU shutdown temperature". Možda je i matična otišla, ali teško da je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem je u manjem padu napona na el. mrezi....Meni se zna desiti da mi se se samo tel. linija prekine a komp ostane raditi....ono....struje nestalo samo na djelic sekunde....Imas osjetljivo napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
maloprije sam bio tamo na 5 minuta, čim sam ušao i upalio svjetlo na žarulji se vidi oscilacija napona....skinem osigurač..unutra 20 lipa...izvadim i stavim 50 lipa......vratim ...ne oscilira više...nisam palija komp..mora san ić dalje..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne igraj se s tim osiguračima, bit će ti žao kasnije. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne kuzim ovo s 20 i 50 lipa... Kaj je to neko krpanje osigurača??? Ako je ne igraj se fakat s tim stari jerbo ce te vise kostat i to nekoliko tisuca puta nego da kupis obicni osigrac koji dodje cca 5 kn....
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Osigurač koji ima spoj preko 50 lipa...to jedino može osigurati da ti pregori sve živo što ide preko njega ako dođe do skoka napona, LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
....to je stara kuća...nisam ja ništa tu radio u vezi struje ...sve je onako kako sam pronašao.....najludje je šta na ploči ima 8 osigurača i ispod svakog neka kovanica...da san ih sve izvadija moga san skupit za kavu!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Omfg dude u ownage : goood : : goood : : goood : : goood : : goood :
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005