|
![]() |
#32 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Sada se zapitaj koliko je 70-tak ljudi glupo a ti pametan.
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Danas je ono fakat "tesko" imati svoj klan, svaki mjesec nastane jedan klan koji se raspadne za cirka 2mj!!! : suicide |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
#40 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
klan se zove Black Rose. To je strani klan u kojem nas je bilo iz hr, britanije, njemacke, nizozemske i francuske. COD1 sam poceo igrati s 12 godina. A sada imam 15. Dakle puno vise iskustva od dva mjeseca |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
onda si puno bolji od mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() razmišljao sam da se za BoS prijavim al mi prebrzo dosade igre, zato sam odustao od igranja CoD2 na PcE serveru, dok se to sve pokrenulo meni već CoD2 dosadio ![]()
#45 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
1986 godine (5 godina prije nego si se rodio) naganjao sam igrice na Spectrumu ZX48 i tako već 20 godina uz kompjutor i igrice.
![]() |
#46 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Sada me ovaj prokleti Call of Duty natjerao u povoje, da se vratim programiranju. Koliko vidim, promijenilo se jedino što umjesto sintax error piše bad sintax. Sve u svemu, jednako mi pije krv. Rezultati toga sutra ujutro, kada popijem dvije litre crnoga za popravak krvne slike. Nego mene u ovom trenutku zanima samo war koji će se održati 21.4. na terenima Bakine kuhinje. Da li se i to računa u warove koje sam odigrao osim onog višegodišnjeg?
![]() |
#47 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Molim sve da napisu svoj CoD i CoD2 zivotopis i posalju ga na www.bolimebriga.com Hvala! Nego, necemo se svadati o serverima (za to otvorite thread call of duty 2 servers) a kako tema ode u debeli OT evo ga lock. |
![]() |
![]() |
|
|