|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
USB 2.0/ FW kontroler iskustva??
Vidio sam da u Linksu ima u ponudi PCI USB i FW adaptera pa me zanima jel tko ima iskustva s time. Po slikama se vidi da su VIA chipovi gore što je ohrabrujuće. ZAnima me onaj kombinirani sa USB 2.0 i FW-om. Naime, nabavio sam novu ploču "sa čak 10 USB priključaka" na kojoj ne radi mass storage device pod windowsima. Uredno radi na usb 1.1 i u Linuxu na usb 2.0, ali ne i pod Windowsima. Jesnostavno kod prebacivanja fajlova otkvači disk i javi grešku. Tak je to sa našim dragim nForce čipsetima. Naći jednu nf4 ploču na koj radi C'nQ, kontrola ventilatora, nema problema sa nv IDE driverima, USB-om isl je valjda jednako zgoditku na lotu. S obzirom da sve dugo uredno radi, ukljućujući nv IDE drivere, nebi mijenjao ploču. Rizik je opet što ću dobiti u zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pa deinstaliraj nv IDE drivere, pa onda probaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo malog updejta, greška koja se javlja je "Windows - Delayed Write Failure". U međuvremenu sam isprobao na Windozama server 2003, i x64 XP ... ista stvar. Do incidenta dolazi kod prebacivanja velikih fajlova (tipa avi isl) na externi disk. Izmjenajo nekoliko stvari u registriju, opcije u bisou, drivera ... i nije pomoglo. NA linuxu najnormalnije radi : bonker2 Edit: ipak je flash biosa i čačkanje po USB opcijama riješilo problem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: stef. 15.04.2006. u 00:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|