|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
OC problem
do prije mjesec dana sam vrtio svoj p4 na 3.9 ghz bez problema(dolje u sigu) kad sam stavio drugi hard disk tj raptor wd360 nejde dalje od 3.68ghz.a kad stavim na neku višu frekv. dođe do windowsovog boot scr. koji je onda skroz slabe boje tj.blijed i tad se sruši. inače imam uz onog u sigu još i 2 venta od 120 mm i jedan od 80mm ja mislim da je to do napajanja no pošto nisam neki napredni user pitam vas za mišljenje. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moguce da je do napajanja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ne vjerujem da je do napajanja, imas dosta jako....probaj posudit od nekog pa probaj za svaki slucaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
voltažu proc-a nemrem mijenjat zbog jadne matične a nemam ovo napajanje iz siga već slabije od 350 w.iste marke malo sam se previše zanio a sad neznam napravit text edit u photoshopu ISPRAVLJENO Zadnje izmijenjeno od: Cezar 2. 09.04.2006. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
da, onda je vjerojatno do napajanja. kako je codaic rekao, pokusaj iskljucit raptora, pa pogledaj... kakvi su ti naponi?? variraju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo ja isprobao prvo sam izvadio raptora i ostavio seagate unutra i sad radi na 3.91 vratim raptora opet padne na 3.68 ostavim raptora a seagate maknem radi na 3.91 ipak nije do raptora meni se čini |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ma sa multimetrom nemozes mjerit, nije vjerodostojno.... do napajanja je 100%, cini se da ces morat ubost neko bolje ili se zadovoljit sa 3.6 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
kako ne bi mogao? pa očitanja s multimetrom su točnija nego sa nekim softverom tipa everst inače malo mi je čudno kako hiper ne može izdržati 3.9ghz.. meni chieftec 360w drži stabilno na 4ghz, a u win sam bootao sa 4.5ghz i izvrtio PI na toj frekvi (suicide shot) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|