|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
KojaP4 Ploca?
nekako sam zabrijao na PE intelov chipset... ne bi htio za plocu da vise od 1500 kn. sad, ja sam se zamislio izmedju Chaintech 9EJS1 Zenith i Gigabyte 8PE667 Ultra 2. sta bi od toga bilo bolje uzet jer su u nekom istom cjenovnom rangu... ili mozda imate koju bolju ideju? ovo gore je kopirano iz mog posta u forumu OSTALO... a sad, u slucaju da mozda isto tako imate nesto za preporucit a da nije PE chip, isto uzimam u obzir... samo da ima USB 2.0, RAID i recimo SATA... ako nije PE, onda bi bilo fino i da ima AGP 8X podrsku... i ako moze i DDR 400... i HyperThreading podrsku... u biti sto bolju plocu za P4, i da nije bas preko 1500 kn. eto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo naletio sam jos i na ASUS P4T533-C i Gigabyte SINXP1394.... ima ih ko u prici, ko ce to sve pregledat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The One And Only
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
moj glas za MSI 845PE Max3 imas ih u par izvedbi, prema tome i cijena skace sto je maticna egzoticnija. 845PE Max3 (Pure Version) 845PE Max3-SR (Serial ATA RAID) 845PE Max3-FISR (Gigabit LAN, IEEE 1394, Serial ATA RAID) ako ne nadjes nista od ovoga, moja prepourka ide na Max2 koji se jedino razlikuje od Max3 sto nije certificiran za 800Mhz pentium 4-orke, pa sad pogledaj sto ti treba moze se nabavit za kojih 1400 i to ova verzija sa full opremom (Max2) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: KojaP4 Ploca?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Pricekaj da kod nas dodou ovi novi cipseti (canterwood i springdale ) pa ce vjerovatno past cijene dual channel plocama ako ti je hitno uzmi odmah sada Asus p4g8x u derbi informatici za 1.670,25 kn
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: KojaP4 Ploca?
Prije 3 dana sam ubo ABIT BH7 za 924kn u HGSpotu (nije reklama ![]() Za overclock je prava. Neslužbeno podržava i 800FSB provcove. Jedini problem je što krivo očitava temperature, ali sam pročitao na ABITovom forumu da sve BH7 Rev1.1 ploče krivo očitavaju temperature i da če izač fix u novom biosu.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Ja vise volim Asus ![]()
![]() |
#8 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001