|
|||||||||||
|
|
#3211 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj otići na njihpvu stranicu i ulogirati se sa svojim podacima pa vidi što nude. meni su 3u1 fiksnu slugu ponudili za 16€ prvih 12 mjeseci, a poslije 32€ s tim da mogu odiustati od TV usluga pa će mi cijena i drugih 12 mjesci biti 16€. |
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Je li ima netko da je unatrag mjesec dana uzeo A1 fiksni preko optike na novi ugovor uz PS5 Pro? Likovi me zavlače već mjesec dana. Ajde, prvo sam bio strpljiv jer na lokaciji nije bilo optike pa su kooperanti prvo morali dovući kabel u stan što sam čekao 2 do 3 tjedna. Ali sad je usluga aktivna već 10ak dana, rekli su mi da je rok za slanje uređaja "5 do 7" radnih dana nakon aktivacije usluge. To je isteklo jučer, danas ih na whatsapp pingam da vidim kad će poslati, ali ništa. Nema odgovora, mole me za strpljenje da provjere. |
|
|
|
|
|
#3215 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
a1 optika, 300/150, lan kabel brzina i latencija na speedtestu odlični ![]() međutim, vidim da mi sporije otvara jutub i općenito stranice/slike, kad pingam google dobim 161ms ![]() nemam addone nikakve, probo više browsera, brzina super, a otvaranje stranica sporije, preko dana je ok a navečer mi je ovako već par dana dns sam probo mijenjat cloudflareov, pa google - ista stvar restarto ruter stoput
|
|
|
#3216 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
S druge strane otvaranje većine stranica a pogotovo loadanje nekih videa u Youtubeu, traje ko da sam na ADSL-u od 10Mbps. Skrolanje kroz videe i učitavanje da ne spominjem ![]() Isto tako probao mijenjati DNS-ove, ne vidim neku promjenu. Većinu vremena sam na Cloudflareu i on se pokazao najbrži - barem na testovima... Nebi me nimalo čudilo da je do A1, možda imaju neki throttling ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
tako i kod mene nekad...imam dojam da sam na adsl-u,naravno odem odmah na mjerenja i sve okej pokazuje... |
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|