|
|||||||||||
|
|
#32822 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao super mario galaxy i izašao iz kina valjda sretniji od sve djece koji su bili tamo (kao, vodili smo nećakinju ).Easter egg fešta, tako da sam cijelo vrijeme imao osmjeh oko glave. ![]() |
|
|
|
|
|
#32823 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja sam pogledao onaj novi Crime 101. Vidim da ocjena dosta rapidno opada, ali meni je film sasvim OK. Na trenutke malo presporo i dobro da su se suzdržali od sekundarne ljubavne priče koja umalo pa je iskočila iz paštete. Sve u svemu, solidan heist movie.
|
|
|
#32824 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#32825 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://youtu.be/CXhnPLMIET0?si=uoy76J4sxFEbALyY Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#32826 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Project Hail Mary filmcina.. i to jer zavrsava s happy endingom (nisam citao knjigu, ali trebao bi).. svima nama u ovo zlo doba treba happy ending.. dajem IMDB ocjenu od 8.5/10 edit: da je film zavrsio ikako drugacije, dao bi ocjenu -1 |
|
|
|
|
|
#32829 |
|
Premium
|
Hatley High. Pojma nemam kako sam na ovo naletio. Odlična nezavisna produkcija. Ako opišem o čemu se radi neće nitko htjeti gledati Dajte mu pet minuta.https://www.youtube.com/watch?v=8yAlVMPNemQ
|
|
|
#32830 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#32831 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Trazeci body snatcherse koje nisam gledao, naisao sam na Stuff (1985). Ne znam zasto su ga stavili pod horor kad je to ustvari satira za djecu. I kao takav je dobar. Kad gledatelj pomisli da ce sve sve urusiti od gluposti i pocne razmisljati da prekine film, pojavi se Mo i samouvjereno nastavi junacki hrenovkom u prsa... Onda se sjetim novijim preskupih filmova, pa odustanem od prekidanja i nastavim ga gledati. Oke je. |
|
|
|
|
|
#32832 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Moj omiljen film. Rachelle Lefevre još prije vampira, mljac. Grandmasteeer, think faaasteer.
|
|
|
|
#32833 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Mislim da je danas fora da prava za prikazivanje mogu dobiti višestruko jeftinije nego ikad prije, tak da stalno neki good stuff dolazi na htv3. Zadnje kaj sam gledao: Crash, cronenbergska bizarnost s James Spaderom, bez neke smislene radnje, više kao skup nekakvih perverznih erotskih vinjeta (iako golotinje i nema baš duže od par sekundi) vezanih za automobile i ozljede, ajde, po tome je neka inovativnost no ne bi ga baš svrstao u kultni film iz polovice 90ih. |
|
|
|
|
|
|
#32834 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Najgore je što filmova iz tog perioda, nekih od kojih se solidno sjećam, ne mogu naći niti kako se zovu. A kada bih i našao kako se zovu, ne bih ih mogao naći nigdje. Kao recimo Summer iz 2002, kojeg su neki povezali za Hatley High, a kojeg jednostavno ne nalazim. Vjerojatno i zahvaljujući vrlo specifičnom, unikatnom nazivu.
|
|
|
|
#32835 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Project Hail Mary
Vjerujem da će ljudima koji nisu čitali knjigu film biti kud i kamo bolji nego onima koji jesu. Mojoj ženi je film bio super, meni je li la. U odnosu na knjigu se jaaako šturo odvija radnja. Jasno da ne mogu sve staviti u film, ali ovdje imam dojam da je dosta toga nepovezano i neke stvari uopće nisu razjašnjene. Da se taj aspekt bolje odraditi u ekranizaciji. Ono što mi se sviđa u filmu su vizuali. Lijepo je to odrađeno iako ne prati knjigu u potpunosti. Ono što mi se ne sviđa ide u spoiler. |
|
|
|
|
|
#32838 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
https://m.imdb.com/title/tt23724682/ Pa ono nije neka priča ,dosta glumaca poznatih ali gledljivo Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#32839 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#32840 |
|
Premium
|
Kažem, meni je zlatno doba tih filmova bilo cca 2001-2003 Nova TV. Nekoliko puta na tjedan su bili jako zanimljivi filmovi za koje masa nikada nije niti čula. I sad nađi ti to negdje. Kakva šteta. Evo, npr ovo https://www.dailymotion.com/video/x94yibe 2001 se čak i večernji list reklamirao (oko 07:00) kao novina koja nije pod kontrolom krupnih interesa Na 15:40 reklama za Hacker. I nekoliko piva se za 20kn kupovalo Bokte, 25 godina je samo prošlo a osjećaj je kao da je bilo neko skroz drugo vrijeme.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 12.04.2026. u 10:57. |
|
|
|
|
|
#32841 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
@Staromodan Na htv3 uopće nema reklama, tak da možeš sve ostale programe izbrisati da ih ne bi slučajno čuo, a samo taj imati. @mkey Ne sjećam se da je Nova tv neku indie-ezoteriju filmova puštala tih godina, no svakako istina je da u usporedbi s htv programom je bila čudo, jer puno novijih filmova i serija se pojavilo, a ovi su dobivali filmove s zakašnjenjem minimalno 7,8 godina. Doduše, bilo je na Novoj i agresivno puno reklama, ne toliko srećom usred filmova (to je RTL patentirao) koliko između programa, sjećam se one neke za Raindeer games (kojeg 25g. kasnije nisam još pogledao), znalo se vrtit oko podneva blok kino najava par puta zaredom Skroz drugo vrijeme je točan opis, zaboravljamo da tad ako si nešto želio gledat si morao pojedinačno platit i iznajmit (ako su uopce imali u videoteci+ ako nije bilo vec posuđeno) jer čekat da dođe for free na Tv je bilo u godinama, a sada ti je sve dostupno na steamingu bilo plaćeni servisi bilo net. --- Pogledao (prek netflixa) jučer neki islandsko irski film Damned, bajku o ribarskim tegobama u 18. il 19.st (neki mystery suspension horror), scenografija jako lijepa i cijeli setting, al priča i rasplet, meh nažalost. |
|
|
|
|
|
#32842 |
|
Premium
|
Bilo je sigurno tada jer sam tih godina u ZG bio na faksu. Bilo je zanimljivih filmova, od kojih sam samo neke uspio naći po sjećanju. Baš ezoterija, odnosno offstream filmska produkcija. U to vrijeme je na novoj bila i tona nogometa, tko je bio indisponiran za svoje razne obaveze, mogao je preko videnda 3-4 utakmice pogledati bez problema.
|
|
|
#32843 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Project Hail Mary Ne znam za knjigu, ali film je dobar. Međutim, malo jače vuče na interstellar a tu dolazimo u probljem. Ako ga gledamo samostalno čista osmica, ako uspoređujemo čisti 5,5... Rekao bih da snaga kompjutora za grafiku napreduje, ali kreativnost ljudi koji ih koriste nazaduje. |
|
|
|
|
|
#32844 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne znam misliš li na vanzemaljaca u filmu (rocky) ali on je lutka, baš je i zbog toga film dobio pohvale što je koristio stvarne lutke a ne cgi.
|
|
|
#32845 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|