|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Create restore point
Imam jedno pitanje u vezi Restore pointa. Svuda nalazim da sada Win11 osigurava točku povratka do 60 dana. Na sreću još to nikad nisam zatrebao i svakih 5-7 dana kreiram svaku točku, ali kada gledam sav popis tih točaka, niti jedna nije starija od 10-15 dana pa pitam gdje su. Prostor na disku mi je podešen na 3% iliti 28GB i ima ih na popisu desetak, što mojih, što od Windowsa. Da li je u tome štos, jer piše da će uslijed pomanjkanja prostora brisat starije točke, kako bi kreirao novu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Povećaj postotak pa vidi hoće li ih pamtiti više. Stane li (više od) desetak restore pointova u 28GB pojma nemam. Pitanje je što windowsi sve naguraju unutra.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Zato sam slozio daily job za svaki slucaj. Kod mene je 5% i vidim da je Current Usage 32,75GB, a prostora za restore point 93,10GB. Najstariji je 02.04.2026 i to je ukupno na popisu 18 restore pointa. Tako da ocito ima on neku svoju drugu logiku. Kako je danas 16.04, a najstariji je 02.04 mozda on cuva do 14 dana (2 tjedna) jer tako nekako izgleda s obzirom da kod mene ima jos dozvoljenog mjesta.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|