|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Tech24 (informacije i iskustva)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaju loše filtriranje, u smislu da nema dovoljno opcija. Npr. mbo možeš filtrirati po proizvođaču, ali ne možeš po Intel/AMD cpu, socketu, RAMu (npr. DDR4 ili DDR5),...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6 |
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja polako razmišljam prema kraju godine o novom ozbiljnijem NAS-u (DS1810+) i 8 20tb diskova. Na nabavi mi iskaču ko najjeftiniji. Ne mora značiti ako su novi da su prevaranti... Bili su i veliki i pouzdani nekad novi i neprovjereni pa smo im dali šansu... Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.08.2024. u 09:44. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo ja probao nabavit BeQuiet MC1 Pro za hladjenje m2, par firmi ima al kad narucis nema (ponudili mi jonsbo... gtfo). Nasao u tech24, narucio. Odmah potvrdili da dobavljac ima i da salje, pa mail da doslo njima, pa mail da daju dostavnoj sluzbi. Overall ja zadovoljan, nije nesto skupo, al mi se svidja komunikacija. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Netko zna kakve oni veze imaju sa Smartlabom? Znači webshopovi su im identični osim drukčijih boja, slika itd. Preuzimanje na istoj lokaciji, a na lokaciji na stolu logo i jednog i drugog webshopa. Inače oke iskustvo s oba webshopa. Jednom sam čak na Tech24 naručio nešto što je sutra dan došlo na popust i bez ikakvih problema su mi naknadno obračunali popust.
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moje iskustvo s Tech 24 nije baš sjajno. Bila je akcija i naručio sam 2 monitora sa značajnim popustom. Tražio pisanu ponudu i naručio i platio po ponudi. Dobio nekoliko email potvrda narudžbe, sklopljen ugovor, roba na skladištu dobavljača, u dolasku, samo što nije... Prije isporuke zovu oni telefonom i ispričavaju se kao to je bio povrat, nemamo više te robe, raspoloživ jedan monitor, a ne dva. Isporuče oni jedan monitor, vrate novac za cijenu drugog. Nakon toga i dalje oglašavaju prodaju tog istog modela monitora, ali po cijeni bez popusta. Sve skupa je trajalo skoro 3 tjedan. U buduće zaobilazim Tech24, jer niti jamstveni list nisu dostavili uz monitor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
Još jedna identična situacija. Oglase najjeftiniju cijenu na nabava.net i onda nakon uplate otkažu: "Vaša narudžba je otkazana! Poštovani/a XXX, Vaša narudžba broj XXXXXXX je otkazana. Trenutno nismo u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod budući da isti nije raspoloživ za nabavku kod naših dobavljača u RH i EU. Sve narudžbe ovise o dostupnosti proizvoda na RH i EU tržištu. U skladu s tim TECH4YOU d.o.o. zadržava pravo ponuditi zamjenski proizvod istih ili sličnih specifikacija u slučaju poteškoća vezanih uz nabavku ili isporuku naručenih proizvoda. Ukoliko u datom trenutku ne postoji proizvod sličnih ili istih specifikacija biti ćemo primorani otkazati Vašu narudžbu i izvršiti povrat uplaćenog iznosa (brzina povrat ovisi o banci izdavatelju kartice, a obično traje 2-7 dana). Ovim putem se želimo dodatno ispričati na nastaloj situaciji i ujedno se nadamo budućoj uspješnoj suradnji. Sadržaj ove e-mail poruke usklađen je s uvjetima korištenja koje ste prihvatili prilikom kupnje." Isti taj proizvod je i dalje raspoloživ na njihovom webshopu, ali uz osjetno veću cijenu. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Naručio robu 6.2. Vratio se 23.2 sa puta, robe nigdje (naručio na adresu firme). Nazvao ih 24.2. "čekali su monitor da stigne". 25.2 dobivam obavijest da je "narudžba obrađena i spremna za isporuku". 26.2 dobivam viber poruku od GLS-a da se paket priprema za slanje. Na GLS tracking stranici se od 25.2 datum isporuke svaki dan pomjera za idući dan, a prema broju paketa ništa nije predano GLS-u. Nadam se samo da ću dobiti svoj novac nazad.
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
Na prigovor napišu neku nebuloznu ispriku zašto nisu isporučili. Nemam vremena natezati se s neprofesionalnim lažovima i državnim inspektoratom - premda sam u pravu. Bolje platiti 1-2 EUR više otići u fizičku trgovinu i preuzeti robu. Zaobići ovo trgovinu u širokom luku. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Potpuno razumijem frustraciju, ali je problem ako živiš negdje daleko pa moraš uzeti dostavu. Nedavno: Odem u fizičku trgovinu na Trešnjevci, isprobam 2-3 tipkovnice, 2-3 miša, kažem ja bi ovaj i ovaj koji mi se sviđaju platim 30 EUR, odnesem upalim i sve radi - 30 minuta posla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |