|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Neprekidno paljenje
HP elitebook 2570 se stalno pali i gasi, zamijenio sam ram i procesor i nije u njima problem, što bi moglo biti jednako je bez baterije i s baterijom. Čim uštekam punjač laptop se pali i gasi. https://streamable.com/sspsyu Poslano sa mog moto g84 5G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2026
|
probila struja negdje ako je pod garan. zamjena |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
Ma je garancija, laptop iz 2013 godine istina elitni u to vrijeme tako da može i danas služiti. Možda druga matična budem vidio kad skinem tipkovnicu i ostalo. Poslano sa mog moto g84 5G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2026
|
pitanje dal se financijski isplati, pogotovo nać ploču, osim ako ne radis u servisu pa imas rezervnih djelova na bacanje |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Po meni ima smisla probati par osnovnih stvari, kao vađenje baterije s matične, ako je ima, i možda probati alternativno napajanje. Ako ja dobro to vidim, interval između gašenja/paljenja je nekih 5-6 sekundi. Jedino na što mene ovo podsjeća je kada sam jednom, ne desktop računalu, spojio "power on" header na tipkalo koje valjda više nije bilo tipkalo. Kada bi upalio računalo, uredno bi se uključilo i onda nakon 6 sekundi bi se ničim izazvano ugasilo ugasilo. To zato jer je power on tipkalo držalo kontakt. Pa sam prebacio na reset tipku, tako da se kanta sa reset uključivala. Nakon toga je bilo OK. Vjerojatno nije relevantno za ovaj tvoj slučaj, ali eto, možda nešto nije u redu sa tom sklopkom na kućištu.
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
Trebao sam samo zaključati procesor. |
|
|
|