|
|||||||||||
|
|
#87691 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
1.58€ je eurosuper 95 litra. Isto mijenjaju cijene utorkom kad i mi. Prošli utorak se mijenjala zadnji put cijena, a ograničenje je 50l za fizičke osobe. Kad sam na viksi, Ljutomer mi je na 10km, skroz sam na granici. Tamo obavljam i šoping špeceraja pa mi je usput. |
|
|
|
|
|
#87696 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam gdje u Isrtu ideš, ali naša cestarina bi te mogla ispasti više od 16€ - ZG-RI ti je 10,10€, a tunel min. 4,70€ https://www.hac.hr/hr/cestarina/cjenik/a1 https://www.hac.hr/hr/cestarina/cjen...unel+U%C4%8Dka
|
|
|
#87698 |
|
Premium
|
Buje je relativno blizu SLO, ali je ljepše ići cestom Lupoglav-Motovun-Ponte Porton-Grožnjan. Za Poreč izaći na čvoru Ivoli pa pravac Pazin-Beram-Tinjan-Baderna.
|
|
|
#87699 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() neki će se izvlačit na djecu da mogu stradat.. |
|
|
|
|
|
|
#87700 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Da nejdem 2x u tak kratkom vremenu bi išao kroz Hrvatsku, al već dugo nisam išao preko Slovenije pa da malo promijenim. Vidim da još nisu završili radove od Istarskih toplica do Motovuna tak da se mora ići paralelno kroz sela. A u 10mj kad sam bio dole sam čekao pola sata da nas puste prema Učkoj, ne znam dal su ti radovi završili, nema ničega na HAKu o tome |
|
|
|
|
|
|
#87701 |
|
Premium
|
Radovi prema tunelu još nisu gotovi niti će biti do sezone. Eventualno do kraja godine, iako mi više vuče na Q1/27.
|
|
|
#87702 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnjih par godina samo preko Slo za Istru. ZG-Umag i nazad prije 3 godine me ispao skoro 50 eura. Uzmem godišnju vinjetu za SLO, 116 eura i kolko puta idem za Istru, Italiju Austriju debelo mi se isplati. Sad su još dali 4 mjeseca gratis zbog radova.
|
|
|
#87703 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tražim neki auto za starog, njemu se sviđa ona Ford Kuga. Cijeli život vozi japanezere i ne bih baš da se razočara. Nekakva tendencija je 1.5 ecoboost motor 150ks, 2018-2021 god. Na internetovima nalazim dosta različitih mišljenja. Negativna su uglavnom američka, navodno postoje razlike između USA i euro motora. Ima li tko kakvo iskustvo ili komentar iz prve ruke? Da se ne zaletimo... |
|
|
|
|
|
#87704 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je Kuga bila super. Doduse, moja je bila 2.0 dizel i generacija prije te koju gledas, ali mi je ostala u sjecanju kao super auto. Mozda zato sto je bila sluzbena? ![]() |
|
|
|
|
|
#87705 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ako budete kupovali, gledajte da auto ima zimski paket jer je milina po zimi ujutro upaliti auto i odlediti stakla za 30 sekundi dok si prstiće grijete na volanu, i guzu na sjedalima ![]() E da, potrošnja po ZG, malo obilaznice i par puta AC je oko 8 litara ako Vam je to bitno, servis sam napravio do sada jedan (nakon godinu dana iako nisam trebao jer sam za godinu dana stigao napraviti tek 8,5k km) i bio je oko 290€. ![]() ... ak Vas kaj konkretno zanima, pitaj. |
|
|
|
|
|
|
#87706 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Sent from my BKQ-N49 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#87708 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ima tko preporuku gdje napravit optiku u Zg (zapadni dio). Nabacio danas ljetne i vidim da mi je jedna pojedena. Nisam skuzio kad sam skidao jesenas. Tnx
|
|
|
#87709 | ||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Samo cekam da ovo dode k nama: Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#87711 |
|
Premium
|
Kažu glasnine da mi BMW 520d 2027 umjesto 4c mogao dobiti redni šestak https://www.bmwblog.com/2026/03/29/b...r-diesel-2027/
|
|
|
#87712 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#87713 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Je, jos od 2018. Ali sjecam se da je tu bilo nekih pravnih zavrzlama oko GDPR, iako citam u clanku iz 2025 da to ipak uredno radi |
|
|
|
|
|
#87714 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Slovenija ima instalirano u nekim tunelima mislim. Jučer odvozio kroz Sloveniju do Istre, autocesta bila polu prazna, malo više gužve nakon Ljubljane i di je ograničenje 100 i onda oko Postojne gdje su radovi i ograničenje 60, tam su taman pred kraj radova stavili kameru da snima. U odnosu na Hrvatsku i kako se ekipa kod nas vozi na AC ovo je bio melem, nikakvog stresa |
|
|
|
|
|
#87715 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Prema Ljubljani imaju na par mjesta i to je neka prastara kamera, uredeno se vozi po Sloveniji 150kmh. A nakon toga do Italije nema nicega. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#87717 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|