|
|||||||||||
|
|
#1801 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Ja imam štapni dyson gen 5 i to je jebeno skupi usisavač, ali da je dobar, dobar je. Usisaš, isprazniš , pospremiš i tako u krug. Jedino je dosta težak, ali kad se moja žena ne buni i meni je super. Zadnje izmijenjeno od: Ivooh1. 05.03.2026. u 07:25. |
|
|
|
|
|
#1802 |
|
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Uzeo sam dodatke za svog Roborock Q8 max, a nisam odmah vidio da dođu i vrećice za prašinu koje su namijenjene modelima sa stanicom za pražnjenje, pa ako nekome treba imam 6 komada vrećica za pokloniti. ![]() Sent from my SM-S928B using Tapatalk
|
|
|
#1804 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako netko traži robotski usisavač/perač poda i izgubljen je u moru toga... Uzeo Lubluelu L15 Max https://lubluelu.com/collections/l15...QKKNSyF5U9CvaQ Na Aliexpressu me ispao 103€ (Ł90). Često su akcije na njega pa ako trenutno nema, vjerojatno bude uskoro. Došao mi je direktno s UK skladišta u roku 3 dana. Fino upakirano, djeluje kvalitetno složen. Max dolazi s bazom, pa se sam nakači na punjenje i isprazni spremnik prašine. Dođe s rezervnom krpom za pod, četkicom za ćoškove i vrećom za bazu. Nakon što mapira prostor, nudi programiranje kad će, što i kako čistiti. Ima 5 razina snage usisavanja. Radi jako tiho i na max. Pod isto skroz solidno opere. Dosad sam imao iRobot Braava, glupog robota koji je bio ok, ali funkcionira na zabijanje oko sebe pa mi je porušio par stvari i završio u mirovini. Potrošnog materijala ima na Aliexpressu za sitne novce (roller, 3 četkice, 6 filtera i 3 krpe za pod za nekih 15€). Aplikacija je ok (Smart Life). Ima loših prijevoda, ne bi falilo i da ima objašnjenje za par stvari i da je jednostavnije podijeliti prostor na sobe nakon mapiranja (nije baš intuitivno), ali nakon malo igranja s tim, radi skroz ok. Za razliku od starijih modela koje sam gledao, ovaj traži samo pola metra sa svake strane prostora da se može normalno nakačiti i isprazniti. Zasad zadovoljan, ali mi služi samo za održavanje stana prividno čistim dok za vikend ne uzmem pravi usisavač i prođem sve kak spada.
|
![]() |
|
|