|
|||||||||||
|
|
#3183 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
|
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
meni je ugovoren MegaNET,i evo na racunu mi pise tako,a imam brzinu 1gb ne kuzim,nije da se bunimuglavnom to placam 28 eura |
|
|
|
|
|
|
#3186 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
To je MegaNet uz besplatnu opciju Giga. Meni ističe u 11mj i koliko znam, može se 3mj ranije produžiti ugovor. Prije 2 godine dobio 12mj po 0,10 euro, druga godina mi je sada 49€ te Honor mobitel za 1€. MegaNet uz Gigu, tv (Hbo + Skyshowtime) i tel Morati ću prokopati opet cjenike za par mjeseci da vidim što je najisplativije.
|
|
|
#3188 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Doveli su mi kabel(debeli, 96 niti) do stupa pokraj kuce, kojem vremenskom roku se mogu nadat? Studenti sa sluzbe za korisnike ofc nista ne znaju. Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 04.03.2026. u 12:10. |
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Premium
|
Ja sam njih mailom. Onda su mi poslali ponudu na koju sam ja napisao da nisam zadovoljan s njom. Nakon toga su napisali opsežan mail i na nakon njega su me kontaktirali prvo s istom ponudom, no nakon mog neslaganja dobio sam ovu ponudu koju sam napisao. Zanimala su me iskustva drugih korisnika jer na prvu mi nije djelovala kao dobra ponuda. No, nakon malo razmišljanja čini se da je. Mega NET ( brzine do 1Gbit/s) + Netflix = 26,42€ uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Uz to još ide ako produljim ugovornu obvezu:*uživajte u omiljenim serijama, filmovima i sportu potpuno besplatno prvih 12 mjeseci! s tim da mogu prekinuti kad želim, tako kažu. |
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Imam jedne klijente koji su na A1 optici i nisu baš happy sa all-in-one routerom kojeg su dobili od njih. |
|
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
To rijedak slučaj gdje je korisnik nakon produljenja ugovora dobio taj problem. Sa vlastitom opremom nema tih svinjarija. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 14.03.2026. u 12:22. |
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Registered User
|
Produžio sam Ugovor s A1 i za 1€ dobio JBL zvučnik (7 nešto) i za 1€ uzeo, ja mislim, njihov android smartbox. Istina ne znam za što će mi? Imate ideju? |
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ima tu netko tko je bolje upućen u Hakom i njihova ''pravila''? Naime, u mom mjestu je A1 postavio one kutije za optiku po stupovima još u lipnju prošle godine, u 11. mjesecu sam ih zvao i oni nisu imali pojma da se tu bilo što postavlja u vezi optike ali rekli su ako su oni postavljali, tj. A1 da ne mogu izabrati za operatera nikog drugog osim A1 u budućnosti. Sad su krenuli ostavljati letke u sandučiću za besplatni priključak te za internet, telefon i tv. Mogu li oni imati takav monopol ili kroz neko vrijeme moraju pustiti i druge operatere sa svojim uslugama kod nas? Jer me uvjeravaju ljudi da moraju, samo sad na početku imaju neku prednost jer su postavljali infrastrukturu. |
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2024
|
Pozdrav kolege Procitao sam zadnjih nekoliko stranica, googlao, gledao na A1 stranici... al nigdje ne nalazim informaciju koji se trenutno ruteri dobivaju za optika MegaNet (350/150 mbit), a koji za GigaNet (2/1 gbit)? Vjerojatno prelazim na A1 cim mi istekne trenutni T-com ugovor, trenutno sam na njihovom ONT + vlastiti ASUS router, al nije mi nuzno problem imati ISP router, bitno mi je da radi Port Forwarding, WLAN manje bitan jer cu spajati sve s kablovima (ako ima bar 4 LAN slota). I bitne su mi dimenzije routera s obzirom da mi je mjesto di treba stajati projektirano po dimenzijama tog ASUS-a ![]() |
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Ne znam kako je sad, ja sam prošle god produljio na GigaNet i dobio ZTE ZXHN F8648P |
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Kod mene mega net imam innbox92. Ukoliko bi prešao na giga net ostao bi isti ruter ili mogu tražiti innbox94. Oba su ok. 92 mi spalio grom dali drugi, super radi već god dana. |
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2024
|
Jel vise dozvoljavaju ikakav pristup svojim routerima, poglavito Port Forwarding i odabir vremena rekonekcije? Ili bolje inzistirati na njihovom ONT + vlastitom routeru? Imam vec ASUS TUF Gaming AX3000 V2 i odlican je za moje potrebe, al dolazi mi u obzir i zadrzati A1 router ako mogu barem Port Forward namjestiti. |
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
Citiraj:
Prema pravilniku HAKOM-a A1/HT su dužni omogućiti korištenje vlastite infrastrukture drugim operaterima. Samo ima jedna caka u svemu tome. Kada se pusti optika u pogon prvih šest mjeseci ne smiju tj nisu dužni iznajmiti drugom operateru svoju infrastrukturu. E to ti je ta caka. |
|
|
|
|
|
|
#3210 | |
|
Premium
|
Citiraj: