|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
A1 agenti
Pozdrav, zanima me ima li netko tko je radio u A1 ili poznaje nekoga tko tamo radi, jer su mi iskustva s njima dosta loša. Naime, sve se dogovorim s njima preko poziva, a onda oni ne uključe sve što smo dogovorili, pa ih moram ganjati da ispune dogovor. S jednim se sve dogovorim, a kasnije se više ne mogu čuti s tom osobom, uvijek se javi netko drugi. Kad zatražim baš osobu s kojom sam sve dogovorio, kažu da nije dostupna. Baš muljaju, nevjerojatno, i to ne jedna osoba, nego sustavno. Pa me zanima, idu li oni na neki trening za laganje i muljanje? Jer po ovome što vidim, to je sustavno, nije do pojedinca. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Zašto ne tražiš ponudu na email? Kada dobiješ, tražiš ispravak ako ne valja. Kada valja, potvrdiš. I uvijek imaš dokaz što si dogovorio. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
ja sam nakon dogovora tražio ponudu na mail, ponuda nikako da stigne a u međuvremenu su mi dva puta slali instalatere (prelazio sam na optiku) koje sam uredno otpratio, tek je tada došla ponuda koja nije imala veze sa dogovorom, stero ih u 3pm i ponovio radnju u t comu ali ovaj puta bez razgovora nego samo formular preko neta ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
To je upravo ono što uvijek tražim, pa tako i dođem do onoga što sam se dogovorio. Ono što me čudi jest to da se s njima uvijek moram natezati, i glasovno i putem e-maila, dok ne dobijem ono što je dogovoreno. Budući da sam sada pregovarao o novom ugovoru, taj dogovor traje već gotovo mjesec dana. Stalno nešto ne ugovore, pa kažu da hoće, ali to ne naprave – i tako se sve svodi na natezanja. Nakon ovog iskustva imam osjećaj da je to sustavno i namjerno. Obećaju svašta, ali nešto uvijek ne aktiviraju, a ako ne pratiš što sve rade, lako im “prođe ispod radara” da ti nisu uključili sve mozaike ili popuste. Dok to shvatiš, prođe mjesec dana i na kraju platiš više nego što bi trebao. Ako to rade velikom broju ljudi, nakupi se sasvim pristojna svota novca. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Meni je T-com dosta skuplji pa sam još uvijek na A1. Dobio sam sve što sam dogovorio, ali baš ga mute. A pošto sam razgovarao sa nekih 5-6 agenata i uvijek isto bude, očito je to dio sustavnog treninga. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|