Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > A1
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2026., 11:34   #1
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
A1 agenti

Pozdrav, zanima me ima li netko tko je radio u A1 ili poznaje nekoga tko tamo radi, jer su mi iskustva s njima dosta loša. Naime, sve se dogovorim s njima preko poziva, a onda oni ne uključe sve što smo dogovorili, pa ih moram ganjati da ispune dogovor. S jednim se sve dogovorim, a kasnije se više ne mogu čuti s tom osobom, uvijek se javi netko drugi. Kad zatražim baš osobu s kojom sam sve dogovorio, kažu da nije dostupna. Baš muljaju, nevjerojatno, i to ne jedna osoba, nego sustavno. Pa me zanima, idu li oni na neki trening za laganje i muljanje? Jer po ovome što vidim, to je sustavno, nije do pojedinca.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2026., 12:24   #2
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Zašto ne tražiš ponudu na email?
Kada dobiješ, tražiš ispravak ako ne valja. Kada valja, potvrdiš. I uvijek imaš dokaz što si dogovorio.
Libertus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2026., 12:40   #3
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Kada dobiješ, tražiš ispravak ako ne valja. Kada valja, potvrdiš. I uvijek imaš dokaz što si dogovorio.

ja sam nakon dogovora tražio ponudu na mail, ponuda nikako da stigne a u međuvremenu su mi dva puta slali instalatere (prelazio sam na optiku) koje sam uredno otpratio, tek je tada došla ponuda koja nije imala veze sa dogovorom, stero ih u 3pm i ponovio radnju u t comu ali ovaj puta bez razgovora nego samo formular preko neta
Staro 02.04.2026., 12:41   #4
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
To je upravo ono što uvijek tražim, pa tako i dođem do onoga što sam se dogovorio. Ono što me čudi jest to da se s njima uvijek moram natezati, i glasovno i putem e-maila, dok ne dobijem ono što je dogovoreno. Budući da sam sada pregovarao o novom ugovoru, taj dogovor traje već gotovo mjesec dana. Stalno nešto ne ugovore, pa kažu da hoće, ali to ne naprave – i tako se sve svodi na natezanja. Nakon ovog iskustva imam osjećaj da je to sustavno i namjerno. Obećaju svašta, ali nešto uvijek ne aktiviraju, a ako ne pratiš što sve rade, lako im “prođe ispod radara” da ti nisu uključili sve mozaike ili popuste. Dok to shvatiš, prođe mjesec dana i na kraju platiš više nego što bi trebao. Ako to rade velikom broju ljudi, nakupi se sasvim pristojna svota novca.
Staro 02.04.2026., 12:44   #5
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Citiraj:
Autor widowmaker Pregled postova
ja sam nakon dogovora tražio ponudu na mail, ponuda nikako da stigne a u međuvremenu su mi dva puta slali instalatere (prelazio sam na optiku) koje sam uredno otpratio, tek je tada došla ponuda koja nije imala veze sa dogovorom, stero ih u 3pm i ponovio radnju u t comu ali ovaj puta bez razgovora nego samo formular preko neta
I s pravom!
Meni je T-com dosta skuplji pa sam još uvijek na A1. Dobio sam sve što sam dogovorio, ali baš ga mute. A pošto sam razgovarao sa nekih 5-6 agenata i uvijek isto bude, očito je to dio sustavnog treninga.
Staro 02.04.2026., 13:59   #6
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Nakon ovog iskustva imam osjećaj da je to sustavno i namjerno.
To je sustavno i namjerno.

Zato s bilo kojim telekomom tražim sve na pismeno. Potpuno iste probleme imao s A1, ali sam sve odbijao dok nisam dobio na email pismeno.
Libertus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno