|
|||||||||||
|
|
#3091 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li netko kupovao kišobran vijke bez tipli, znači samo vijak i plastika okolo? Može i samo tanjurić pa ću vijke kupiti odvojeno. Sve što sam našao je ovo, cijena mi je malo overkill. https://www.vijci.com/proizvod/koeln...kc-o60mm/8621/ EDIT: Našao sam i ove... https://www.roefix.hr/proizvod/roefi...ploce-drvo-lim
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.03.2026. u 18:49. |
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
To nije kišobran tipla, kišobran tiple su metalne i služe za gips ploče. Ove fasadne tiple se obično prodaju cijeli set zajedno, bar je tak bilo dok sam ja radio s time...
|
|
|
#3093 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato je problem i naći, većinom svi imaju sistem tipla s tanjurićem + vijak, a to ne mogu učvrstiti za drvo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Napravio sam 7 komada ukupno. Prva 2 od 15cm daski jela/smreka od 22mm oblanjanjh na 18mm (možda nepotrebno) i spojenih pero utorom da dobijem cca 30cm. Drugi set 2 komada isto, lijepljene ploče jela/smreka dimenzionirane 30cm visine, najlakše i najbolji rezultat, isto 18mm debljina. Najskuplje. Treći set, 3 komada iz 7 bor ili ariš (sumnjam ) murala iz Peveca, najviše zajebancije (raspilavanje murala na letve cca 14x78mm, ljepljenje istih), najjeftinije i najbolje drvo, najviše zajebancije iako sam mislio da neće biti toliko, 3 komada su ispali 60e.Preporuka je koristiti ovu drugu metodu jer je najlakša i ispada najbolje. Što se drva tiče valjda će i ovo uz dobru zaštitu potrajati, a uvijek ostaje opcija koristiti malo skuplje hrastove laminirane ploče. Ima ih u Građe kupiti čak i po ok cijeni.
|
|
|
|
#3095 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel itko zna di ima kod nas za kupiti ili kutije za spremanje koje imaju vodilice za na strop ili nekakve police koji se sarafe na strop Ovako nešto.... https://www.flexico.com.au/products/...-slide-storage ili https://www.amazon.com/FLEXIMOUNTS-O...5-2525241?th=1 |
|
|
|
|
|
#3097 |
|
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
jel ima netko iskustva sa raspršivačima boje za zid? https://www.bacelic.hr/Proizvod/wagn...l-sprayer/6864 vjerujem da ovi od 1,5k eura rade, a kakvi su ovi jeftiniji?
|
|
|
#3098 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
trava je narucena prije par dana i danas je stigla ali je vrijeme takvo kakvo je i nije mi hitno postavljat ju po tom vremenu. budem za vikend vjerojatno ovako bi trebala izgledati ![]() a ovo je trenutna faza. malo po malo. ![]() vozim ju u dijelovima jer mi je tako lakše na 5. kat pa cu je gore na balkonu samo sastaviti. moram još samo po 2 palete otic da imam L klupu s desne strane uz prozor. |
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Kupio sam upravo taj kad sam radio kuću. Meni je poslužio super, ali treba bas napraviti dobar omjer boje inače pljuje Grude 😁 i ako imaš nekakav namještaj bolje ne imati ništa jer apsolutno sve se zaprlja. Boja koja leti leti na sve strane 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam dva komada od inoxa, konusi dugi oko 4cm, promjera 3 cm, sa rupom u sredini za M8 saraf. Trebam im smanjiti vanjski promjer za nekih 3-4mm. Nemam trenutno nikoga tko mi to moze odraditi na tokarskom stroju, pa mi je palo na pamet da provucem saraf kroz ko nus, stagnem maticom i ubacim u busilicu, pa na stolnu brusilicu i skinem tih par mm. Glupo ili izvedivo? Da podmazujem necim? Ima li netko bolju ideju kako to rjesiti? |
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Premium
|
Ma to je prvotno trebala biti rupa za jednu malu kanticu za smeće. Ali mislim da će mi faliti 2-3 cm u širinu da stane. Vidjet ću. Ali opcija B je gajbu 🤣 Poslano sa mog SM-S936B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3110 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
To sam i ja pitao čovjeka koji profi boja, zašto nemaju ove strojeve za bojanje, njegov komentar je bio da toliko boje leti, da se isplati jedino u situaciji kada nema ništa u kući/uredu, i da moraš sve jako jako dobro zaštiti, inače da imaš bojogedeon na gradilištu. + Navodno je problem sa nekim bojama koje su latex ( tipa Dulux) i slično. Čovjek i dalje sve ručno boja |
|
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Baš sada bacio pogled, isti takav na amazon.de sa besplatnom dostavom ti je 217 eura, kod nas 339. |
|
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
dečki trtebam ideju čime podignuti vrata (dvorišna kapija) za 2-4mm na pantovima znam da ima za kupiti prstenova (mesing) ali nemam takve trgovine u blizini. klasična šajbica ima prevelik vanjski promjer |
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Imaš možda neku cijev adekvatnog promjera? Ili možda kakvu kuglicu iz balinjere/kugličnog ležaja? Iako, ruku na srce, to s kuglicom bi moglo biti malo kompliciranije pitanje, ovisno o tome koliko lufta ima momentalno u panti.
|
|
|
#3119 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#3120 | |
|
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nasao u medjuvremenu da se onaj jaci model moze iznajmiti za 70ak eura dan. Stan je prazan, pogledao par videa, nije cvijece al da se... ne znam, mozda bolje da to netko profi napravi prvi put ![]()
|
|
![]() |
|
|