|
|||||||||||
|
|
#3541 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tnx.. Bome, dost ljudi ima problem s baterijama.. Nisam ih dugo koristio zato kaj sam koristio žične od prijašnjeg smartfona htcu11, da se nisu pokvarile, ne bih ni pogledao ove bežične sluške.. Trebal bih kupit još alat i baterije, pa je upitno kolko bi to koštalo na kraju.. Uglavnom našao sam zamjenu al žične, male, lagane.. Našao sam i neke bežične in ear relativno male sluške al nemaju wear detection pa sam odustao od kupnje. Inače nisam dvojio oko tog dal moraju biti bežične ili žične, mislim da su potonje praktičnije a i po težini su lakše i komotnije za nosit. Kod žičnih je doslovno pali i vozi ![]() https://www.protis.hr/products/detai...ar-crne/196485 Cijena je pun pogodak, inače su oko 22+€. A recenzije su i više neg dobre. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 24.01.2026. u 09:47. |
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako ti se ne da zezati, stavi tu na tržnicu za neke sitne pare, ako neće nitko, uzeti ću ja, nije da mi trebaju, ali postao sam Upciklić ove godine, to je nešto kao pionir, ili izviđač, ili vegetarijanac... sekta uglavnom. |
|
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Slusalice
Citiraj:
Baci oko na JBL ima brdo tws sluski, ja sam probao par i super su za novac koji platis. Baterija isto je dobra, meni su super i za glazbu i za filmove. Ako ne trazis zvuk od 200€ u slusalicama od 50€ naravno. |
|
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Trzalica x1 Mali križni šarafciger x1 Baterija s ebaya / aliexpressa Snimio sam čak cijeli proces. https://www.instagram.com/reel/DALbm...RlODBiNWFlZA==
|
|
|
|
#3545 |
|
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Imam Redmi Buds Lite, praktične su mi za spajanje na mob/tablet, no ubija me u pojam lag i neupotrebljive su mi za video materijale. Kvaliteta zvuka je u ovom kontekstu sporedna, za to imam neke druge stvari - prvenstveno bih htio maknuti ili bar smanjiti to kašnjenje. Pa me zanima je li do samih slušalica (tj. ima li smisla nabavka nekog skupljeg modela), ili je naprosto mana Bluetooth tehnologije, možda i Androida?
|
|
|
#3547 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Kakve su Anker Soundcore Space One? Trenutno su u HG SPOT 63 €. Tražim naglavne do 100€, zvuk najbitniji te udobnost tijekom dugih nošenja, ANC nevažan... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 28.01.2026. u 15:52. |
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Pozdrav svima, Preporuka gaming slusalica do 100 eura. Sto jeftinije, a sto bolje odnosno omjer ulozeno/dobiveno. Hvala unaprijed na prijedlozima |
|
|
|
|
|
#3549 | ||||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Imam Soundcore (Anker) Life Q30, koje sam platio oko nekakvih 60e prije oko godinu dana. Slusalice su za cijenu odlične. Imaju neloš dizajn (bar meni). Imaju i basa koji nije samo puncy. Al ok to vecina 40mm zvucnika ako nisu bas neki škart uspiju. Dosta mi naginju Sony WH1000XM modelima po recimo, toplini i tom nekom signature kako oni to kažu. Ipak je Sony komparativno (kad uspoređuješ zvuk bolji) al samo za nijansu i one koji traže visku kvalitetu. Sony Slušalice su preko 200eur, a ove su oko 60eur. A samo mrvicu lošije. A ove Anker Soundcore Space One su malo dugačiji dizajn (isti driveri od 40mm) i imaju 1 više mikrofon, i šta je najbitnije imaju podršku za LDAC standard ! Znači ako vam je do kvalitete muzike, opet jedna stepenica više ! Iako ruku na srce, večina nas traži sluške koje će izuči max iz klasičnog nekakvog youtube audio-video zapisa sa neta. 90% bar meni služe u te svrhe ove bežićne ! Citiraj:
![]() Uzeo sam ove jer mi jedino ovakakv tip slušalica (in ear) paše. Za ovu cjenu ovo je odlično. Slušalice stvarno kvalitetno izgledaju. Al su malo previše nabrijali zvuk preko DAC-a. (meni koji sam spalio na max more slušalica) A ovaj DAC sa tipkom za 4 podešenja uopće nema razlike neke velike među njima. Ne piše koji audio čip koristi KZ kod svojih DAC-ova. Moj ovi Meizu HiFi DAC Headphone Amplifier PRO (mali DAC na kabelu koristi Cirrus Logic + Texas Instruments. Šta je neki standard. Zato i daje odlične rezultate po testiranjima. Šta KZ koristi, ne mogu naći. Al vjerojatno nekakav Kineski (što i ne mora značit nužno lošije al sumnjivo je da nigdje nema specifikacija (često red flag, jer da koriste nešto reputabilno, itekako bi naglašavali) Zeznuo sam se, trebao samo kupiti samo sa 3.5mm konektorom a DAC njihov odvojeno. Pa da kompariram. Inaće zvuk je jako glasan, i basa ima al je dosta punchy. al za ovu cjenu bolje od svega što se može naći po dućanima od ovih renomiranih, tipa Sony, JBL, Audio Technica, Pioneer i ostali koji većinom samo prepakiravaju drivere (za ovakakv tip slušalica) Al čini mi se da je zvuk bolji na Air Pods PRO 3. (al one koštaju skoro i 10 puta više) Jako dobra stvar su i ovi jako tanki silikonski umetci koji idu preko ovih klasičnih in ear sistema. Tako da ljudi kojima ne paše taj nekakav pritisak kad se stave ti "ćepići" mogu koristiti i bez. Samo šta se onda bas reducira (znatno!) al ovo je super, ovako bi svi trebali raditi s ovim ultra tankim silikonskim ćepićima. PA kome ne paše, skine ! U svakom slučaju super preporuka. Hvala ! Vrijede novca, i zadržat ću ih za sebe !
Zadnje izmijenjeno od: O_D_E_Z. 30.01.2026. u 23:35. |
||||
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Osim o implementaciji hardwara, kašnjenje ovisi i o codecu. Probaj se poigrati sa: https://play.google.com/store/apps/d...odec_converter Nije converter nego changer. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#3551 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Poboljsana verzija
|
Pozdrav, nedavno sam nabavio nove Endorfy Vira Infro slušalice. I naravno u rekordnom roku sam ih uspio potrgati. Naime, kako sam u polumraku išao sjesti za komp, zaboravio sam na kabel slušalica i zapeo za njega, tako da sam povukao i potrgao 3,5 mm jack na slušalicama i audio konektor na front panelu kućišta. Uspio sam nabaviti novi 4 polni 3,5 mm jack i novi audio konektor za front panel. Mislio sam odnijeti to sve u elektro servis, da mi ljudi to zaleme, ali servis kod kojih sam obično rješavao takve probleme je ugašen, a u drugom servisu mi je čovjek kad sam mu objasnio problem, rekao neljubazno da ga ne zahe..... s tim. Čak mi nije toliko bitan front panel, jer uvijek mogu naručiti drugi takav, ali stvarno bih volio popraviti slušalice. Zanima me da li netko od forumaša zna nekoga na području Šibenika tko bi mi mogao učinit uslugu lemljenja, naravno uz plaćanje? A ako ne uspijem pronaći nekoga na području grada, postoji opcija i da pošaljem slušalice putem paketomata nekome tko mi je voljan učiniti ovu uslugu. Hvala ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 25.02.2026. u 10:13. |
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Prebacujem post sa HiFi teme tu... Vec par dana testiram FiiO JT7 planar slusalice i... ne znam... nis posebno... Za tu cijenu (cca. 130EUR) svakako dobro sviraju, no imam i boljih slusalica... Ako ih i nabavi netko, nece pogrijesiti jer su skroz OK... Usput, prodao sam Senn HD650, bas mi nikako nisu sjele... Steta... I dalje mi primarni izbor ostaju AKG K340 za visemanje sve akusticno, instrumentalno, vokalno, bez puno groovea... A Denon AH-D600 uvjerljivo najbolje kontroliraju bas od svih slusalica koje sam ikada slusao, tako da njih imam za elektroniku, rock, alternativu i slicno... Jos cu odlucit sta cu sa FiiO... Nisu one lose, nego jednostavno imam boljih... Mozda si ih zadrzim cisto zato jer su planarne, a takve nemam bas priliku slusat...
|
|
|
#3555 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Da. FT1 je tu negdje cijenom a navodno bolji bar po recenzentima koji nisu influenceri. Ja sam se dugo neckao izmedu K361/371 i Fiio FT1 (na kraju popizdio i uzeo JBL Live 770NC na buf). Tvoj glavni problem su K340. Imas dosta visok benchmark kao bazu i nece biti lako nekaj bolje iskopat. |
|
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Premium
|
Citiraj:
FiiO JT7 su planarne sluske, drugi princip rada... ![]() Velim, dobre su, ali ni blizu AKG K340 i Denon AH-D600 koje trenutno imam... Fali tu puno detalja...
|
|
|
|
#3557 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Da da znam samo ak je planar nije odma bolje po mom shvacanju. I AKG i Denon su jako fine sluske tak da - tesko da bus nekaj boljeg nasel. Mozda u visem cjenovnom segmentu ali pitanje je kolko vise love za kolko bolji zvuk ![]() Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 05.03.2026. u 17:57. |
|
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice AKG i Denonki, s godinama sam si ta dva modela profilirao da mi pasu zvukom... Ovo ljeto sam nabavio bio Sennheiser HD650, no stvarno mi nikako nisu pasale tako da sam ih nekidan prodao... Pored AKG i Denonki jednostavno nije bilo mjesta za njih, a da mi stoje u kutiji mi nema bas nekog smisla... Nego, upravo sam od zene saznao da kcerkica od 4 i pol godine prica okolo po kuci kako su Sennheiser HD25-1 njene slusalice za sviranje elektricnog klavira!? Zena ima Beyerdynamic DT770Pro, ali su prevelike za malu glavu od klinke tako da sam njoj bio dao da svira na Senn HD25-1 i eto, prisvojila si ih je... Srecom imam jos jedne iste takve neraspakirane (Mk2 model) pa mi nece prifalit... ![]()
|
|
|
|
#3559 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Uhh, nije dobro ![]() https://www.headphonesty.com/2026/03...ctually-worse/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#3560 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#3561 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel itko mjenjao bateriju na Sony WH-1000XM3 il izna di se ovak nekaj moze kupit https://www.amazon.com/EXMUMCMR-LIS1.../dp/B0CWVLSB96 |
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Uspio upravo iskpat nekog švabu da šalje u HR pa bumo vidli...shebat nemrem više nego kaj jesu 11€ - pa nije greda |
|
|
|
![]() |
|
|