|
|||||||||||
|
|
#631 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
pozdrav...imam a1 savrsenu vec godinama...bez ugovora kako se prekida ugovor? presao bi na bonove,ili se automatski ponisti ugovor ako predem na bon |
|
|
|
|
|
#634 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Bio sam sad poslom u SLoveniji i Austriji. Mobitel mi je bio neupotrebljiv, tj internet. Download 0,4 mbps/Up 40!!! mbps. Ženin mobitel koji je također A1 isto sranje. U centru faking Beča moram moliti wifi jer skupo plaćena pretplata je za ništa. U Austriji se spajao na austrijsku A1 mrežu, moram pogledati u Sloveniji na koga sam se kačio. Nikad prije mi se ništa ovako nije desilo. Wtf se dešava? Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#636 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Jel A1 ima volte/vowifi na bonovima? |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da li je netko primjetio da u toku razgovora nema veze sa 4g/5g tj internet ne radi ,sto znaci da ni ne dolaze npr wa ili viber poruke dok klasican poziv traje? Probao na 3 iphone-a, poco x3 pro i samsung s22+ . Volte iskljucen,ukljucen,resetirao postavke ,svejedno ne radi. Nisam bas pratio, ali 3g-a vise nema a poziv preko LTE bi trebao rijesiti taj problem sto nema 3g-a ali se ne aktivira prilikom poziva. U pitanju su bonovi. EDIT: Virtaulni Asistent frajer mi upravo rekao da VOLTE ne radi na A1 na bonove pa nema interneta dok traje razgovor jer je 3G ugašen. Kakva sprdnja. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 02.03.2026. u 16:49. |
|
|
|
|
|
#638 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
A1 gasi 3G mrezu ... "3G mreža prestaje s radom 23. ožujka na području sljedećih županija: Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije, kao i na dijelu područja Grada Zagreba. Ostatak područja Grada Zagreba planiran je za gašenje 3G mreže u srpnju 2026." |
|
|
|
![]() |
|
|