|
|||||||||||
|
|
#5281 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ma prekrasno. To ce sigurno doprinijeti stabilnosti. |
|
|
|
|
|
|
#5282 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Ovo je sad malo zajebano. Iako ima zena / cura koje su sposobnije u IT-u od muskih kolega ovo forsiranje mi ide na onu musku stvar vec jer se uvijek firmama obije o glavu i kosta vise. Na prave pozicije treba stavit sposobne ne podobne ljude. Bi se reklo linux je fleksibilan mozemo na drugu distru i to je to. Mozemo da ali Debian je "Core" distra na kojoj se valjda bar 70% Linux sustava u divljini zasniva. Ak to sjebu nebu dobro. P.S.- Apache helikopter ftw!!!! P.S.- i koja je to fora da je skoro na celu svake IT firme neki Indijac/ka? Presli sa scam tehnicara u Managere svi... |
|
|
|
|
|
#5284 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ono što je zanimljivije je da u cijeloj FOSS zajednici je točno 1 osoba (sa blago rečeno upitnim prioriterima ) zainteresirana za vođenje Debian projekta. Ne znam što je iza toga ali više smrdi na simptom nego uzrok... |
|
|
|
|
|
#5285 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
toliko dugo nisam instalira fedoru KDE da sam zaboravio na njen fičur. Stavim hr tipkovnicu da napišem svoj password, a onda pri loginu nemam hrvatsku tipkovnicu i ne mogu je nikako postaviti. Ukratko - JE BI SE sa hrvatskim znakovima, hahahahaha ![]() Na kraju livecd + chroot da bi to riješija.
|
|
|
#5286 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|