|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
bezstruje.com.hr
U petak sam bio ostao bez struje, sreća pa je agregat uvijek spreman i pun goriva, tako da sam imao minimalan downtime. Kasnije sam gledao zašto nisam dobio obavijest s ove web stranice pa uočio da više ne scrapea podatke od HEP-a. https://www.bezstruje.com.hr/ Zna li netko Domagoja osobno? Poslao sam mu poruku preko Linkedina pa ako odgovori super. Šteta bi bilo da ovo propadne, baš je koristan site. Makar da ga stavi na GitHub pa netko forka, ako on sam nema vremena krpati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
EMP moderator
|
I ja sam krenuo raditi Python Docker container koji ću smjestiti na NAS da mi šalje obavijesti na Telegram, samo će malo potrajati dok završim.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam tu novi. Po cemu je ovo posebno naprema original HEP stranici bez struje? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#8 |
|
EMP moderator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |