|
|||||||||||
|
|
#2851 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, nisam ni bio daleko o gledanju kako AI igra: Sony "Soft Pause" Patent May Let AI Play for Distracted Players |
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Kasne 5 godian za ovim mentalitetom ali bolje sada nego nikad: Sony Pulls Back From PlayStation Games on PC "Online games such as Marathon and Marvel Tokon will still be released across multiple platforms, but single-player titles such as last year’s samurai hit Ghost of Yotei and the upcoming action game Saros will remain exclusive to PlayStation 5, said the people, who asked not to be identified because they weren’t authorized to talk publicly about the company’s strategy."
|
|
|
#2854 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Poceo je pestepeni rollout za PSSR 2.0. Sa druge strane ovo izgleda daleko od onog poredjenja sa RE Requiem: Postoji mogucnost da onaj trigger u opcijama uopste nece biti vec ce morat ici update za igre posebno. ![]()
|
|
|
#2856 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pozdrav. Nedavno sam iskoristio ps5 vaučer za igru fc26 te istu skinuo i uredno instalirao na svoju ps5 konzolu. Kako imam i ps4 konzolu planirao sam preko istog psn racuna skinuti igru i za tu konzolu. Medjutim umjesto toga obio sam opciju skidanja igre fc25 dakle proslogodisnja verzija igre !? Stoga mi nije jasno jel to moze biti neka greska ili je to neka sony-eva poslovna politika za koju ja ne znam |
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako si dobio vaučer za PS5 verziju igre onda ju ne možeš skinuti i igrati na PS4. Ne znam iskreno kakva je to fora da ti ponudi FC 25 verziju igre, ali kad otvorio PS Store i nađeš neku igru, ona može imati jednu verziju za PS5 i jednu za PS4 ili jednu na kojoj piše i PS5 i PS4, ovisi od igre do igre.
|
![]() |
|
|