|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Od 3 jedan neće
Prvo računalo je drito preko routera(Gigaset SE515)spojeno na net.OK. Drugo je spojeno preko Gigaset USB adaptera 54.OK. Treće je spojeno preko Canyon WF511.SSID je u redu,kao i WEP enkripcija. Signal je vrlo dobar.DNS server su upisani i dodijeljena je statična IP adresa. U system trayu ikonica RaLinkovog statusa svijetli zeleno. A ipak neće otvoriti ni jednu stranicu. U čemu je štos? Tenkju na trudu.Lugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Si upisao default gateway?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tamo di upisujes IP od wi-fi kartice na kompu, dole imas DNS i sva polja. U prvi ja inace upisujem opet defolt gateway a u drugi DNS adresu od T-coma (ako si preko njih, onda upises 195.29.150.3) Probaj pa mozda pomogne... Imam doma SE555 + komp sa USB 108 + komp sa unknown wi-fi karticom i sve radi kako treba...
![]() |
#5 |
Von der Kratki Spoj
Datum registracije: Feb 2006
|
@Lugi kombinacija wf511 i se515 provjereno radi, tako da nema panike ![]() Jesi napravio 'konekciju'? Dakle ono: internet options -> connections -> setup -> next -> connect to the internet -> set up manually -> connect to the internet using broadband connection that is always on. Probaj pa javi...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Na RaLinkovom setup prozoru trebal sam stisnuti gumb ACTIVATE pa onda OK.Nekoliko puta uz porast krvnog tlaka i šećera i sad DELA. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|