|
|||||||||||
|
|
#5491 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma to samo ove iz dijaspore zeza 😀 |
|
|
|
|
|
#5492 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#5493 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#5494 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Reboot modema / routera > vjerojatno si dobio drugu vanjsku ip adresu (potencijalno iz drugog pool - a) .... |
|
|
|
|
|
#5495 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
DDoS je bio u pitanju, ako ne uspije reset rutera, daj mi IP na PM, pa prosljedim gazdama da odblokiraju .... I meni tak bilo 2 dana, pa sam se dopisivao s jednim od vlasnika foruma i odblokirao mi je adresu ... |
|
|
|
|
|
#5496 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
I jel bu kaj na kraju? Ili Đekna još nije umrla a ka'će ne znamo...
|
|
|
#5498 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
EDIT: Evo i ovdje, izgleda da i Code tagovi triggeraju problem. Ne znam jel bilo već prijavljeno, pa ako je ignorirajte...--> Problem koji se inače pojavljuje postanjem spoilera se nekako rekreirao u mom postu u kojem nema spoilera.
Ne znam šta ga je triggeralo, možda neki od ovih znakova: Code:
<--> EDIT: Evo i ovdje, izgleda da i Code tagovi triggeraju problem. Ne znam jel bilo već prijavljeno, pa ako je ignorirajte... |
|
|
|
|
|
#5500 |
|
White Rabbit
|
Na Youtube temu embedded video opcija vise ne sljaka: https://forum.pcekspert.com/showthre...50180&page=144 |
|
|
|
|
|
#5501 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni šljaka... ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#5502 |
|
White Rabbit
|
Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 23.11.2025. u 08:08. |
|
|
|
|
|
#5503 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Firefox i na kompu i na mobu, radi u oba. Librewolf mi je imao memory leak. Misliš na network.http.referer.defaultPolicy? Default je 2 što je sasvim u redu... Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#5504 |
|
White Rabbit
|
|
|
|
|
|
|
#5508 |
|
Premium
|
Jel ga bute na kraju popravili kak treba ili?
|
|
|
#5510 |
|
Premium
|
|
|
|
#5512 |
|
Premium
|
Kad se bude popravil taj spoiler tag? ili ga ukinite ili popravite. Ovak stvarno izgleda nakaradno...
|
|
|
#5514 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#5515 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Uglavnom, eto, za tebe smo dodali u nginx konfiguraciju: Code:
map $request_uri $is_tapatalk {
default 0;
~^/mobiquo/ 1;
}
map $http_user_agent $is_empty_ua {
default 0;
"" 1;
}
...
map "$block_base:$is_empty_ua:$is_tapatalk" $block_request {
default 0;
...
# "0:1:1" # To ste vi Taptalkdžije
}
Uglavnom, probaj sada, Bog ti pomogao. Edit: eto, vidim da ocito prolazi nesto sada, nema na cemu. Code:
tail -n 1000 /da/vam/ne/bih/rekao/gdje/je/log | grep -i mobiquo | awk '{print $9}' | sort | uniq -c
111 200
2 403
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 23.02.2026. u 21:27. |
|
|
|
|
|
|
#5517 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#5518 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Hej forumaši, i ostali - nismo više debelo zaostali! Godine su prošle pune muka, ginulo se za slobodu nijemo, ili s pjesmom umjesto jauka - administracijo, mi ti se kunemo. E sad fino kada sam ispucao DSZ i ONO obavezan dio posta, 12. dana ovoga ožujka ljeta Gospodnjeg 2026. godine donosimo malo veselih, radnosnih i aktualnih vijesti. Naime kaj, nakon solidnih 16 godine (vjerojatno imamo i članove mlađe od toga), doima se da smo uspijeli migrirati *kompletnu* građu PcE foruma na trenutno najmoderniju forumsku platformu, sa svim ekstra značajkama koje vole mladi, a Boga mi ni starijima nisu mrske. To ukratko znači da smo skoro 3.5M postova, skoro 500k editova, preko 20k attachmenta, malo iznad 250k threadova, desetine tisuća usera sa pripadajućm avatarima, preko 1.3M privatnih poruka i praktički sve što je egzistiralo na PcE forumu od davne 2003. uspješno migrirali. Iako ćemo za znatiželjne nakon uspiješne tranzicije na novu platformu napraviti i detaljni tehnološki članak, ako se pitate zašto je tome trebalo tako dugo, razloga je nekoliko, a svi su primarno vezani za JMBG originalnih kreatora i tehnološke muke i dugove. Jedna od simpatičnijih je bila ta da se cijeli forum se trenutno vrti na dva (!) collationa u MySQL-u, pa jasno, samo to je iziskivalo razne egzibicije sve da bi vi mogli lijepiti patliđane i špricanja kako vam je drago, a da pritom zadržimo sav ostali sadržaj u originalu. Što nam donosi skori novi život? Novi PcE Forum!(ikone su ružne jer nam se trenutno moglo) No, ukratko: - kompletno novi forum engine - dark/light teme - potpuno mobile-friendly dizajn - push notifikacije tako da nikada ne propustite sebi važne stvari u realnom vremenu - reakcije, trofeji, emođiji i ostale sitnice koje čine život zabavnijim - mention (tagging) sustav - link preview značajka - WYSIWYG + markup pisalje postova - dinamični signature tako da od sada svi mogu znati koliko malo ukusa imate ali se i dalje ne sramite kako vam izgleda Spotify playlista - funkcionala search, aktivnosti, alertovi i slično - nove značajke personalizacije korisničkih računa - 2FA za sve korisnike koji to žele - embed raznih medijskih datoteka (slike/video/galerije) - captcha pokrivena registraija - učinkovitija arhitektura koja bi trebala omogućiti još brži i ljepši pregled sadržaja i sudjelovanje u istom I na kraju, još jednom, kompletnih 23 godina očuvane povijesti u modernom ruhu! Proteći će još nešto vremena dok ne dogovorimo kako će izgledati kompletna migracija, no za to trebamo i vašu pomoć. VAŽNO Ukoliko postoji par volontera koji su obični korisnici baš poput mene (dakle, ne moderatori, administratori i njima slični) koji bi voljeli isprobati carevo novo ruho, javite se sesvetskoj tor administraciji za daljnje upute. Time bi mogli pomoći nam u preklikavanju i traženju eventualnih bugova tako da tranzicija prođe glatko za sve korisnike.
|
|
![]() |
|
|