|
|||||||||||
|
|
#3183 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
|
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
meni je ugovoren MegaNET,i evo na racunu mi pise tako,a imam brzinu 1gb ne kuzim,nije da se bunimuglavnom to placam 28 eura |
|
|
|
|
|
|
#3186 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
To je MegaNet uz besplatnu opciju Giga. Meni ističe u 11mj i koliko znam, može se 3mj ranije produžiti ugovor. Prije 2 godine dobio 12mj po 0,10 euro, druga godina mi je sada 49€ te Honor mobitel za 1€. MegaNet uz Gigu, tv (Hbo + Skyshowtime) i tel Morati ću prokopati opet cjenike za par mjeseci da vidim što je najisplativije.
|
|
|
#3188 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Doveli su mi kabel(debeli, 96 niti) do stupa pokraj kuce, kojem vremenskom roku se mogu nadat? Studenti sa sluzbe za korisnike ofc nista ne znaju. Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 04.03.2026. u 13:10. |
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam njih mailom. Onda su mi poslali ponudu na koju sam ja napisao da nisam zadovoljan s njom. Nakon toga su napisali opsežan mail i na nakon njega su me kontaktirali prvo s istom ponudom, no nakon mog neslaganja dobio sam ovu ponudu koju sam napisao. Zanimala su me iskustva drugih korisnika jer na prvu mi nije djelovala kao dobra ponuda. No, nakon malo razmišljanja čini se da je. Mega NET ( brzine do 1Gbit/s) + Netflix = 26,42€ uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Uz to još ide ako produljim ugovornu obvezu:*uživajte u omiljenim serijama, filmovima i sportu potpuno besplatno prvih 12 mjeseci! s tim da mogu prekinuti kad želim, tako kažu. |
|
|
|
![]() |
|
|