|
|||||||||||
|
|
#3631 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Vi sto pinate appove na taskbar... Ikad culi za QuickLaunch? Povisite velicinu taskbara na 2 reda, jedan red za quicklaunch, jedan za otvorene appove i to je to... I jos podesite small icons svuda i zauzima jednako mjesta... 1. Right-click an empty space on the taskbar and select Toolbars > New toolbar. 2. Paste the following path into the folder box: %APPDATA%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch. 3. Click Select Folder. 4. Right-click the taskbar to unlock it, then right-click the "Quick Launch" text to deselect Show text and Show title for a cleaner look. ![]()
|
|
|
#3632 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Calypso jel to radi u W11? Nemoj sad da to radi samo u W10... Dock sam si sam napravio i zeznuo W11
|
|
|
#3636 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#3638 |
|
Premium
|
|
|
|
#3639 | |||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
> I hate that Microsoft might be vibecoding Windows, but it's inevitable Citiraj:
> Microsoft is removing a security feature from the Edge browser |
|||
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Is Microsoft really spying on you with Windows telemetry? https://www.zdnet.com/article/micros...ows-telemetry/
|
|
|
#3644 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Denis & Denis – Ja sam lažljiva Josipa Lisac – Danas sam luda Neno Belan – Dotakni me usnama Boris Novković – Dok svira radio Tajči – Hajde da ludujemo Tony Cetinski – Ja sam zaljubljen Oliver Dragojević – Lijepa bez duše (ok, ovo je Cocciante u originalu) Vlado Kalember – Vino na usnama Dino Dvornik i Josipa Lisac – Rušila sam mostove od sna Oliver Mandić – Dođe mi da vrisnem tvoje ime Neki to vole vruće – California Daniel Popović – Ma daj obuci levisice https://glazba.hr/citaj/price/15-pje...la-alka-vuica/
|
|
|
|
#3646 |
|
Premium
|
|
|
|
#3648 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
> Microsoft is enabling some Windows updates by default for several PCs |
|
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Microsoft Confirms Windows 11 24H2/25H2 Bug Blocks Access to the System Drive C Microsoft has officially acknowledged a critical bug affecting Windows 11 users on certain Samsung devices, in which the system drive (C becomes completely inaccessible after installing the February 2026 security update.The company is now actively investigating the issue in coordination with Samsung. After installing the February 2026 Patch Tuesday update (KB5077181, OS Build 26100.7840), affected Samsung devices display the error message: "C:\ is not accessible – Access denied." Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#3651 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
^Fake news! Ne moze biti microsoftova greska. Kako ce biti. Oni samo OS prave. Microsoft blames Samsung for making Windows 11 25H2, 24H2 C drive inaccessible
|
|
|
#3652 |
|
Premium
|
Ovo je lagano za poludit... Dakle, vec treci put reinstaliram Windows 11 na neki HP ZBook 15 Studio Mobile Workstation laptop... Ima i9 9980HK, mislim da je G5 serija... Uglavnom, instaliram Windowse, dignem Windows Update sve sto treba, dignem sve drivere... Rebootam 7-8 puta, sve super... I onda zadnji put idem restart napravit, kadli ono crni ekran, ali mogu micat misa po ekranu... Onako - wtf?! I tako vec 2 puta... Prvo Win 11 Pro, onda Win 11 Ent LTSC IoT... Mislio sam da je do drivera od graficke - nije, instaliraju se normalno intel driveri, i onda normalno nVidia, svaki put restartam, normalno udje u Windowse... Nasao sam da jedan KB ima problem koji bi mogao odgovarati ovim simptomima (KB5079473), tako da sam i njega blokirao... Jedino sto sam oba puta napravio je da sam preko Intel driver assista instalirao Wifi driver nakon cega bih imao ovaj black screen i misa... Tako da sad ne znam jel do Windows Updatea ili tog intel drivera ili neke kombinacije ili svega zajedno... Uglavnom Win11 je tesko smece... :/ Nije ovo prvi put da imam problema sa tim Windows Updatima za Win11...
|
|
|
#3654 |
|
Premium
|
|
|
|
#3655 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ako možeš u safe mode, onda je vrlo vjerojatno problem u driveru od grafičke. Ili možda nešto do optimusa (kako li se već zove) koji je zadužen za prebacivanje između dviju GPU. Ali nije se jednom dogodilo da se windowsi skrše nakon updejta. Instalacija raznih mainstream linux distribucija je prema ovome milina. Čak mi je i ručna instalacija linuxa bez GUI instalera manja gnjavaža u usporedbi ![]()
|
|
|
#3656 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jeli ovo taj model precizno ? https://support.hp.com/hr-en/product...-pc/2100677682 Predlažem da odhebeš win update i da drajvere instaliraš pješke i to ove sa support stranice: https://support.hp.com/hr-en/drivers...-pc/2100677682 to je dao za W11 zadnji 24h2, nedaj mu da povlači sa win update. Znalo je biti sličnih veselja kada ima 2 gpu ... proradilo bi samo sa drajverima sa supporta. |
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Premium
|
Citiraj:
https://support.hp.com/hr-en/drivers...ation/18865653 Ja cu sutra odhebati Win11 i stavit Win10 kako i treba... Covjek me cijeli dan danas cekao da mu reinstaliram Windowse... Jesam ja njih reinstalirao, punih 4 puta, ali svaki put ista prica - black screen i mouse pointer... Zadnje sto sam uspio je da mi je black screen i pise 'Please wait' koji se vrtio sat vremena... To mi nije bas normalno ponasanje, tako da cak i da proradi, nitko mi ne garantira da ce mu za 5 dana opet doc crni ekran i mouse pointer... Ovi Win11 su bas najgore smece koje postoji... :/ Inace, najludje od svega na toj masini je sto po defaultu dolazi sa Home verzijom Windowsa?!!! Barem je licenca za to u BIOSu... Tek sad mi nista nije jasno...
|
|
|
|
#3658 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sad pogledao, druge SPxxxx daju za taj G5 i W10 x64 ![]() |
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Premium
|
Znas kad je bilo zadnji put kad sam pjeske instaliro drivere? Valjda na Toshibi iz 2003... Lenovo je imao onaj System Update pa Vantage, Dell sve povuce sa Win Update i nikakvih problema (iako i on ima neki svoj Vantage-like alat za instalaciju drivera)... HP ne znam, oni valjda sa weba vuku svoje drivere, do sad nisam imao problema ovog tipa da sam rucno moro dizat drivere... U pravilu prvo pustim Windows Update da odradi svoje... To traje neko vrijeme... Onda dizem dodatne drivere (Advanced pa tamo neki Optional drivers il stavec)... Onda kad je to gotovo obicno instaliram nvidijin driver sa njihove stranice... I to je onda to, al eto, danas sam se jos zabavljao sa intel driverima, no mozda sam malo pretjerao... :/ Sve u svemu, ne mogu covjeku vratit laptop i nadat se da on nece neki driver povuc ili neki cudan Update koji ce mu opet razvalit laptop... Ima covjek par tih Zbookova i trebaju mu za posao... Cak je i od mene uzeo jedan laptop iz te klase jer mu bas trebaju za nesto... Prosli tjedan sam mu na dva Zbooka 15 G5 instalirao sta je htio i to radi bez problema, ali ovaj danasnji katastrofa, doslovno nikako da ga dobijem da radi normalno...
|
|
|
#3660 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
meni samo nije jasno to silno instaliravanje win-a. pa nije valjda da stvarno toliko puta iznova? zar nije jednostavnije cim zavrsi prvu inst napravit image i kretat od tu ? ja bi spalio majkemi...
"We all must hang together, or surly we will hang separately." AMD Ryzen7 7800x3D+Noctua NH-D14 | MSI Tomahawk WIFI AMD B650 | 2x16GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30 1,39v | SAPPHIRE Pulse RX 9070xt UV/OC | 1tb NVMe sammy 970 evo plus, 2TB Samsung 990 EVO Plus, 128gb NVMe Patriot P300, Crucial MX500 500GB, Kingston 480gb | Riotoro ENIGMA G2 850W 80 Gold | Corsair Carbide 300R modded | Win10 ENT LTSC IoT (work) + Win11 ENT LTSC IoT (gejming) | logitech g403 | ROCCAT Horde | AOC CQ27C4 + AOC C24G1 + 50" Hisense H50A6140 AMD Ryzen5 2600+Xilence Cryon M806D.B | Asus x370 Prime Pro rev1.03 (bios 6203) | GSkill Aegis 32GB (2x16) DDR4@3,2GHz | 2x Intel 545s 128GB, 1x Crucial MX500 500GB | Gigabyte GTX960 | sisa 620w | Fractal Design Focus G | Win7 x64 + Win10 ENT LTSC IoT | logitech g403 | ROCCAT SuoraFX intel i5 2500k@4,5ghz (1,28v)+FSP Windale 4 | ASRock Z68 Ext4 Gen3 (bios 1.20) | 2x8gb DDR3 HyperX Savage, 1866mhz, 10-10-11-27,1,5V | Samsung SSD 64gb, 2x256gb SSD | iGPU | corsair vx450w | CoolerMaster Centurion 534 modded | Win7 x64 |
|
|
|
![]() |
|
|