|
|||||||||||
|
|
#2191 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Htio sam reći da i eventualni kredit uzmeš u obzir, nikad ne znaš kaj te čeka u životu, okolnosti se promijene u par mjeseci, a kamoli par godina. |
|
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala vam za savjete, meni je taj obrt i njegova zarada side job, tako da mi banka ne treba za nista drugo nego za sjedanje i prebacivanje love na druge račune i tako gledam koja je najbolja za taj simple task ![]() |
|
|
|
|
|
#2193 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda si uz privatni tekući otvori privatni žiro račun. Ako već imaš neki paket u Zabi, besplatno ti je. Preko njega vodi obrt i na kraju godine nećeš imati muke sa PO-SD i traženjem transakcija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Na RBA mislim da mozes sve preko Interneta. Imaju par iritantnih stvari kao export transakcija u excel ili nisu dostupne starije od 3 godine, a kad daju na zahtjev onda je to bez bitnih dijelova. Takav izvod je skoro pa beskoristan ako ne znas kome si uplacivao u to vrijem I koji iznos. Osim toga su dovoljno dobri. Sto se tice van HR, mozda Wise? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2197 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Pretraži malo po grupi: https://www.facebook.com/groups/130822167300068 - pisalo se o tome dosta. |
|
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pa to je ideja, otvoriti dodatni besplatni ziro racun i da mi onda sve uplate (ja cu imati 2-3 mjesecno) idu samo na taj racun, čisto radi toga da se vidi sve sto je obrt uprihodio na jednom racunu, i da ne moram objasnjavat zasto mi je pero peric uplatio 700e. Ispravite me ako nesto grijesim ili sam krivo shvatio ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uzmi si odvojeni žiro račun, bit će ti jednostavnije sve oko papirologije. Pusti taj tekući za poslovne svrhe, ionako će te gnjavit za sve uplate na njega nakon godišnje prijave prometa. A onda nećeš više znat ko ti je šta uplatio i zašto. |
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
+1 Odvojeni računi privatno/poslovno. Puno jednostavnije, manje potencijalnih problema sa poreznom i slično. |
|
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
razveselila me erste banka povećanjem naknada. koji su to lopovi. gledam da bi otvorio osnovni račun (3 eur), jer uključuje sve šta mi treba i 10 transakcija (uglavnom imam 8-10 mjesečno), međutim nije baš najjasnije - dal uključuje samo internet banking, ili i mobilni banking? jer ĐORĐ je i jedno i drugo. sad me paket košta 2 eura + individualne transakcije. hpb supersmart osim šta ne košta apsolutno ništa, ima i transakcije 10 centi jeftinije od erste-a. |
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Koje transakcije? Pitam jer neke režije možeš prenaciti u keks. Nema naknade, a i dalje vidiš na izvodu tekućeg. |
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Besplatni račun u Ersteu podrazumijeva samo ineternet bankarstvo gdje koristiš George za generiranje tokena. I za ništa drugo jer su mu sve druge fukncionalnosti isključene. Za to zahvali glupanima iz Vlade i HNB-a koje su bankama dale ovlasti da same izaberu što će dati korisniku - ili internet ili mobilno bankarstvo. Naravno da je gro njih odabralo internet bankarstvo, a mobilno se plaća extra.
|
|
|
#2206 |
|
Premium
|
Osnovni račun (3 eura) nije besplatni račun. |
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
da, ja govorim za osnovni račun, ne za besplatni. mada obzirom da imam diners, hpb i keks, mislim da bi preživio bez mobilnog bankarstva. ispada da i taj osnovni ima internet bankarstvo, bez mobilnog. a jesu šupci. moram vidit šta od režija može kroz keks, ali ako i nešto ima to su vodovod i elektroistra. |
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ne znam što je 3 eura, ali ako je za 2 mobilno trebalo bi biti i za 3. |
|
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
|
|
|
|
|
#2212 |
|
49%winner
|
Erste/george, je li moguce obrisati neizvrseni nalog? Znaci napravio sam nalog, odabrao instant placanje, nije proslo i pocrvenio je. Nije skinuo pare. Napravio novi nalog, bez instant placanja, proslo ok. Ni na webu ni na georgu ne vidim opciju za brisanje neizvrsenog naloga. Jesam corav ili moram zvati banku zbog ovoga? Mislim, ovo me kopka zadnjih 5mj, a sad sam malo na rubu ![]() Kad kazem neizvrsen, ne mislim na nekakav template ili sl. Bas je crvenim slovima "neizvrsen".
|
|
|
|
#2213 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Datoteku za plaćanje ako slučajno stisneš opozovi ne možeš ju više vratiti nazad u doradu jer im ni taj sustav ne radi, a radio je par tjedana nakon updatea novog sučelja ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|