|
|||||||||||
|
|
#2941 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Sve te priče vezano za signal su vrlo lokalne. Kod mene je t-com sranje, bonbon naravno također, tomato bolji, A1 odličan. Kod svakoga je drugačije.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 20.02.2026. u 22:00. |
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
tako je,ne nasjedajte na te price o signalu...meni je A1 savrsen,s telemachom i t comom nisam imao cesto signala |
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
I kod mene tako...t com los, A1 dobar .. Sent from my Pixel 8a using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2944 |
|
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Pozdrav, Tražim najjeftiniju moguću tarifu na: 1) pretplatu, 2) bonove. Imam službeni broj koji koristim 99% vremena dok privatni broj želim samo zadržati na najjeftiniji mogući način. Molim vas info koji bi to bio. Hvala. |
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Premium
|
A1 ima tarifu "OK" (5GB + 2500) na bonove za 21.36€ za 6 mjeseci. Povoljnije od toga mislim da realno ne ide. Kako za sada stvari stoje može se izgleda produžavati nakon isteka 6 mjeseci uz 50% popusta i nakon godine dana. Ja sam momentalno na trećem polugodišnjem intervalu, budemo vidjeli dokle. https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/a1-na-bonove
|
|
|
#2946 | |
|
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
To što A1 nudi je mislim definitivno najjeftinije kaj se tiče bonova. Baš sam jučer poslao zahtjev da se prebacim na A1, ali na FUL tarifu. Ali nisam siguran da je ta cijena i nakon godinu dana, ne sjećam se, ali ne vjerujem da bi se išao prebacit na tomato da mi je A1 ponudio i dalje istu cijenu… |
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
tri broja u obitelji nije dalo nikakav popust nakon isteka. prebacio u tomato. |
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
Meni se ovo čini kao solidna ponuda, trenutno sam u tcomu na pretplati, imam sve neograničeno, ali plaćam 30 eura mjesečno, prebacio bi se na bonove, internet mi je najbitniji, malo bi se skulirao s potrošnjom giga pa mislim da bi mi ovo bilo okej, jedino me zbunjuje kaj su napisali da se može potrošiti 57 000 mb, ili kombinirati s pozivima i porukama, a ispod je malim slovima napisano da je obračunska jedinica 10kb i 1 sec poziva .. svakako bi ih pitao za to, ali možda netko koristi tu tarifu pa da mi unaprijed pojasni jesu li mb ili kb / min ili sec..Zadnje izmijenjeno od: Razerr. 22.02.2026. u 23:54. |
|
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Malo lakse za skuziti kad su u pitanju pozivi. 1 sekunda do 1 minuta poziva spada u 1 potrošenu jedinicu. Znaci ako si imao jedan poziv od 3 sekunde i drugi poziv od 44 sekunde. Za svaki poziv ce ti uzeti po 1 jedinicu. Ako imas jedan poziv od 2 minute i 58 sekundi, uzeti ce ti 3 jedinice. |
|
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
Sad mi je jasnije, hvala na odgovoru |
|
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Baš su šaka jada, iskorištavaju neukost korisnika. Ko ona afera RBA, pametni korisnici, glupi korisnici itd... Daj odma svima 8.19 i ćao, e ne...samo ako pokreneš prijelaz Poslano sa mog SM-S931B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Premium
|
Ja sam im pisao dal imaju kakvu ponudu za mene jer sam bio na velikoj za 6,75€ ili da mijenjam mrežu i odgovorili su mi da je velika sad tolko i tolko…nije ih trznulo ovo da mijenjam mrežu |
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Meni je ovdje zanimljivo da se sada natežu i oko cifri manjih od 10€. Očito je presušilo vrelo.
|
|
|
|
#2965 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Poslano sa mog 24115RA8EG koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2967 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nego vi koji ste prešli na A1, kako ste kupili tj aktivirali prvu aktivaciju po 6mj? Ja unio broj koji želim prebaciti, dobio sms potvrde, unio podatke za dostavu i nigdje mi nije ponudilo da platim karticom taj puni iznos. https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/...prijenos-broja Došlo mi poštom sim kartica, ali zar sada moram čekati prijelaz i kupovati bonove online? Zvao podršku, ovaj se čudi i onda mi sugerira da naknadno kupim npr bon od 20 i od 10€, ali kao da je trebala biti opcija plaćanja karticom online kod ugovaranja.
|
|
|
#2968 |
|
Premium
|
Čekaš da te prebace i kolko znam u aplikaciji bi trebala biti opcija da platiš unaprijed 6 mjeseci i platiš karticom, znači ne trebaš kupovat bon/ove. U petak ću biti prebačen pa ak ne riješiš do onda, javim koja je točno procedura. |
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Premium
|
Da, trebala bi biti opcija da platiš karticom iz aplikacije ali ista priča bi trebala biti i preko weba, kada ubaciš svoj broj, nakon što je prebačen u A1. S time da zna malo to zaglaviti. Ja kada sam mater prebacivao; došla kartica, ubacim ja to u mobitel, krenem aktivirati i nikako do popusta. Pa zovi podršku, pa ovo pa ono, a u biti trebalo je samo pričekati sat, dva. Ponekad jednostavno ne treba biti brz ![]()
|
|
|
#2970 |
|
Premium
|
Gledam a1 novim korisnicima u pola cijene a starima qrchina . Ima li bonbon opciju poklanjanja megabajta\gigabajta\prometa, da se djeci npr može poslat povremeno? |
|
|
|
![]() |
|
|